Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога јадев трици дека ќе ги поминеме рома и фиорентина се смеевте...Boom Shaka Lakka
сеа кој е во подобра позиција? :)

Кога јадев трици дека ќе ги поминеме рома и фиорентина се смеевте...Boom Shaka Lakka
сеа кој е во подобра позиција? :)

ova me potseka koga go drvevte shariavi najdobar strelec u serie a a toa edvaj 8 kolo bese vie svrsuvate i vi kazav kavani ke bide... isea so so sea, da ne ispadne samo isto i sea pak da ve pominat

Ете извадиле, ама како што кажа Syn тоа е одговор на транспарентот што го извадија Јувентус ама тоа не е никакво оправдување.
Ке може слика, веке кога почнавме докази да бараме? :)... Не треба воопшто да се коментира за ова, срам е и за двете навивачки групи, како најверни фанови, вакви работи се многу поголеми од фудбалот...
--- надополнето: 27 јануари 2013 во 17:31 ---
Икарди o_O...Ја гледаше некој утакмицава? Стварно е толку добар дечково?

There is absolutely no excuse for this, the referee and figc are all against us! We deserved at least 3 penalties, the ref should have his license taken away! Oh wait, for a second their I lost my mind and thought I was Conte.

п.с.(не се палете одма на нет го најдов коментаров) :D

Ке може слика, веке кога почнавме докази да бараме? :)... Не треба воопшто да се коментира за ова, срам е и за двете навивачки групи, како најверни фанови, вакви работи се многу поголеми од фудбалот...
--- надополнето: 27 јануари 2013 во 17:31 ---
Икарди o_O...Ја гледаше некој утакмицава? Стварно е толку добар дечково?
264779_201008743279151_723821_n.jpg

Сакате уште едно триплете : Приско , Факети , Морати!!!

Овие не се нормални !!!!!!

Меѓорини батицеее,како може ваков голгетер у Торино да скапуе?:P

Богами и кикс беше.Ги отворија ко Чичолина

и да знаеш у право си ... не знам зошто застанаа и почнаа да задржуваат време , колку и да е боли што го кажувам интер извади бод на утакмицава а торино испушти 2

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom