Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Интер губат 1-2 и Galatasaray assistant coach Hasan Sas has confirmed the club is in negotiations to sign Didier Drogba from Shanghai Shenhua.
--- надополнето: 27 јануари 2013 во 22:12 ---
Raiola will meet with City tomorrow, Monday will be a key day for Balotelli-to-Milan. Mino will present Milan's offer. [Sky]

Најискрено мене не ми се допага идејата да го купат Балотели,не ни треба мозе да ни прави проблеми.И ако веке даваат 20милиони нека го земат Стротман,или немора Стротман,некој добар среден дефанзивен,да не се заебаваме сеа пола сезона со Фламини и Траоре.

Димче само си става постови у букмарк а вие заебавајте се:pos::pos:

balotelli-gif

Мислам дека беше член на форумот, maca_22 да не беше потпишана :D
Доабр ден! maca_22 сигурно не сум била ја... :) но би сакала баш да ја запознаам женскава со која изгл си имаме исто име па и број од никот :DD
На кој му треба да дознае повеќе за "релевантниот блог" - повелете - http://martina22acm.wordpress.com/f-a-q/ :) и не, не е ништо од типот на "бугарски чкартен фан пејџ".. блогот постои веќе 4 години, а се што пишува во него, т.е изворот од каде е преведна веста е во italics... бтв да не си помислите дека неш ве шпионирам, ми стаса известување дека блогот е спомнат некаде, па.. :)

Доабр ден! maca_22 сигурно не сум била ја... :) но би сакала баш да ја запознаам женскава со која изгл си имаме исто име па и број од никот :DD
На кој му треба да дознае повеќе за "релевантниот блог" - повелете - http://martina22acm.wordpress.com/f-a-q/ :) и не, не е ништо од типот на "бугарски чкартен фан пејџ".. блогот постои веќе 4 години, а се што пишува во него, т.е изворот од каде е преведна веста е во italics... бтв да не си помислите дека неш ве шпионирам, ми стаса известување дека блогот е спомнат некаде, па.. :)
Зато реков „мислам’’ , а не „сигурен сум “ :D

Врти сучи пак убај резултати за Милан ова коло :icon_lol:

Феноменални резултати колово,Ајде неделава некој донар трансфер за ветер во грб и одиме на место од ЛШ да се спаси колку толку годината...

Зато реков „мислам’’ , а не „сигурен сум “ :D

Врти сучи пак убај резултати за Милан ова коло :icon_lol:
нп :) Мартинa не се лути толку лесно, само сака да си објасни.. :D

а тоа да, како така па се вадиме некако.. со тешки маки, али барем ете не на 5то место.. како и да е, не може сеа оти ај 5то место одвај стасавме и ете одма не ни треба никој, ќе сме успееле сами.. или кака или балотели за реални шанси во топ 3 иначе... :)

Мене уште никој не ми кажа, со јуве колку смо разлика ?? :cool:

Ископирај линкче бе,триста страни има кај што се поставени уредни табели XD

Интер киксна, одлично сеа на нив му дишиме во вратот, за Лацио уште помалце се секирам, до крај имат уште да киксвет тие. За нас се секирам... Незнам до кај ќе издржиме со крпејнциве, секој миг мојт да се распарчиме.
Алегри го ваѓат максимумот речите шо ќе речите, се надевам дека немат пак да ги форсират Бонера и Јепес покрај Мексес и Запата..
На потег сеа се Галијани и Берлускони, еден дефанзивец и Наинголан/Стротман сасвим доволно, како шо читам по нетов нешто за Балотели би било одлично.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom