Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Како што реков вчера денес се оствари, на -6 сме со Лацио,беше и за очекување Лацио и Фиорентина да попуштат со битката а со оглед дека Рома е дефинитивно НАЈШАБАНСКАТА екипа во Италија останува Интер и Милан да водат битка за 3 то место годинава.
Вчера Мурињо Дефинитивно го отпиша на Кака и му порача да си бара тим. Има усте 4-5 дена до пазаров да се затвори па чекам 2-3 засилувања...Мене многу кеј ми праат Икарди,Едер,Обијанг и Поли од Самдорија, Кастро и Бариентос од Катанија,Армеро од Удинезе,Ламела и Освалдо од Рома,како и Огбона и Антонели од штопери и секако Најголан како заменик за Амброзини.
Ако н биде ништо со Кака и Балотели да се проба неј од поевтинава и проверена во Качото варијанта.
И да Фамини појче не заслужува дрес на Милан да облече.
Се надевам дека Алегри ке го стави во резерви и дека нема да треба да се повреди како Анте и Бонера па тогаш да види дек не го бива.

Армеро? он веќе пред повеќе од 10 дена потпиша за Наполи.

Го нема Бонера и мора некој друг дежурен редовен рандом играч по кој ќе се пљука мора да има, и оп Фламчо....

Дечкото баш днска не изигра толку лошо, својата работа си ја заврши, промашил шанса да, што промаши Шарави на прошлите 2-3 меча, или он е нашиот миленик па по него не смее да се пљука ??

Фламини си беше таман днска.... Остај те го на раат...

Армеро? он веќе пред повеќе од 10 дена потпиша за Наполи.
Aман бе ,не бев во тек деновиве,па добро бе што гледаат нашиве,исто како лани Рома ни го лапна Балзарети за 4м,додуша Балзарети е најголемо дрво во Рома ама криво м падна.

Го нема Бонера и мора некој друг дежурен редовен рандом играч по кој ќе се пљука мора да има, и оп Фламчо....

Дечкото баш днска не изигра толку лошо, својата работа си ја заврши, промашил шанса да, што промаши Шарави на прошлите 2-3 меча, или он е нашиот миленик па по него не смее да се пљука ??

Фламини си беше таман днска.... Остај те го на раат...

И јас незнам па и Абате го спомнаа дека изиграл слабо..нема друга опција а Фламини тоа што му беше работа си ја заврши добро не може да се чека од него голови да дава.

Драг дневнику, 4-ти ден а прв натпревар откако Кевин Констант беше целосно одкупен од Милан..
Повторно одличен натпревар, договорот е обезебеден, паѓањето на неговата форма се чека, за да напишам во својот дневник "ви реков"
И така денеска немав што друго да кажам

Драг дневнику, 4-ти ден а прв натпревар откако Кевин Констант беше целосно одкупен од Милан..
Повторно одличен натпревар, договорот е обезебеден, паѓањето на неговата форма се чека, за да напишам во својот дневник "ви реков"
И така денеска немав што друго да кажам
еј еј еј хахахаха абе дај боже да игра одлично и сега и наредни 5 години,дај боже конечно лев бек да најдат. Ја тоа чекам од 2007.

И дај боже Запата и Мексес да фатат КОНСТАНТност засега добро им оди,само да не му текне на алегри пак бонера и јепес да ги вметнува :cool:

Сеа почнувам малце да се плашам,ако завршиме трети Вуди и Нино од кур нема да ми се симнат дур..........дур не завршиме 3-ти. :icon_lol:

еј еј еј хахахаха абе дај боже да игра одлично и сега и наредни 5 години,дај боже конечно лев бек да најдат. Ја тоа чекам од 2007.

И дај боже Запата и Мексес да фатат КОНСТАНТност засега добро им оди,само да не му текне на алегри пак бонера и јепес да ги вметнува :cool:

Сеа почнувам малце да се плашам,ако завршиме трети Вуди и Нино од кур нема да ми се симнат дур..........дур не завршиме 3-ти. :icon_lol:

Не брат... јас те ослободувам веруај.. :icon_lol: Немој да се плашиш да не завршиме трети, немој..

Не брат... јас те ослободувам веруај.. :icon_lol: Немој да се плашиш да не завршиме трети, немој..
Добро брат од сега ќе си го пуштам срцето и ќе се надевам на трето место. :icon_lol:

А потајно се надевам на еден добар трансфер до крај на периодов......,чисто онака пошто се куропеца галијани со проценти,може ќе биде нешто. :D

Добро брат од сега ќе си го пуштам срцето и ќе се надевам на трето место. :icon_lol:

А потајно се надевам на еден добар трансфер до крај на периодов......,чисто онака пошто се куропеца галијани со проценти,може ќе биде нешто. :D

Шта је пи*ко надаш се а? :pos: Вечитиот песимист Питу, сеа потајно се надевал... :icon_lol: Ако, ако, само така! :D

Е уште Димче да се појави да каже како и тој потајно се надева на трето место и добар трансфер период и да се прогласам за влијателен... :pos:

Болоња ни помагала некако да сме го купиле голманот на Базел, Јан Зомер.

http://martina22acm.wordpress.com/2013/01/27/milan-to-sign-basels-yann-sommer-via-bologna/
Мартина22ацм. Звучи како доста релевантен блог или што и да е. :icon_lol:

Ова како тој бугарскиот чкартен фан пејџ што си траскаа бугарите што им текне.

Мартина22ацм. Звучи како доста релевантен блог или што и да е. :icon_lol:

Ова како тој бугарскиот чкартен фан пејџ што си траскаа бугарите што им текне.
Мислам дека беше член на форумот, maca_22 да не беше потпишана :D

Raiola will meet with City tomorrow, Monday will be a key day for Balotelli-to-Milan. Mino will present Milan's offer. [Sky]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom