Андроид Забавни Апликации и Игри

• Креатор на темата Креатор на темата Shteff Mathers
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе знае некој дали ја има играта Shadow guardian некаде каде што може да се симне кракувана..? Кај не ја барав... И ја наоѓав, ама при симнувањето прави проблем.
Ја игра ли некој и дали ја има симнато бесплатно од некаде..?

sakam da prasam dali ima aplikacija za android od koja mozes da prakas lazni sms poraki t.e na primacot na porakat a da mu stigne deka e od 070 111 111 na primer,a porakata da bide ispratena od 070 222 222 na primer?pozz

Sent from my SGH-I897 using Tapatalk 2

IXTFY1-7f7X-AO_1BNfcGFeT0hAJVqKzScXsJgQ4lHgM1xjNg7m6Vw8QbEEjbC4KFyfo=w705

Еве нешто многу подобро од Epic movie FX. Ова се вика FxGuru. Погледнете го видеото:
Линк:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.picadelic.fxguru

Subway Surfers, бесплатна на Google Play, оооодлична за тепање време, во стилот на Temple Run e.. :)

јас си инсталирав ова ама како да направам да биде безплатно односно кракувани другите ефекти ???

Ќе треба да го симнеш кракуван .апк фајлот и тој да го инсталираш. :)

Темпл Ран 1 и 2 ги играм ...малце на моменти сецкаат,па да прашам,ако ставам SD мемориска ќе сецкаат пак ?

Темпл Ран 1 и 2 ги играм ...малце на моменти сецкаат,па да прашам,ако ставам SD мемориска ќе сецкаат пак ?

Нормално, тебе те зезаат: процесорот, рамот и (не)оптимизацијата на оперативниот.

има многу apk. фајлови и не знам кај да најдам ? дали знаеш каде може да има?

Бидејки не е дозволено торент линкови јавно, ќе ти пишам пм сеа.

Бидејки не е дозволено торент линкови јавно, ќе ти пишам пм сеа.
веќе си инсталирав apk. фајл но треба и да се инсталира freedom тоа е исто како iAPcraker кај iOS :) за да може да прелаже дека е платена и да си симне останатите платени ефекти :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom