Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ги чекам уште Галатасарај 3+ и Наационал 2 и да се извадам од гомненициве. :sick:
другар незнам ти стварно кај ти е мозокот ? од се што прочита денеска за национал се одлучи и за турска лига. ако во случај паднеш. пиши си ја мзт - 2 повеќе шанси имаш да фанеш :D

You say something? :cool:
:love:

Мене уплатите ми се базираат врз еден тим, Манчестер Јунајтед...
Ке го врзам со уште еден или 2 натпревара, некогаш само сингл кога игра на гости со посилен тим, некогаш врзан со двознак...

Феенорд ми е зицер за утре со двознак, во последните 10 натпревари немаат пораз дома, Твенте имаат само 2 победи во гости, иако се лидери...
1х @ 1.27 Sportlife....

Bayern T2 2+ @ 1.45, Баерн има во просек 2 и повеќе гола на секој натпревар, во одлична голгетерска форма, мислам дека ке се воигруваат за ЛШ, така да можно и домашниот тим да им збрца голче, па типувам дека ке дадат два гола, со што ке си го одржат одличниот просек од 2 дадени гола на страна...

Barcelona 1, од разбирливи причини, не верувам дека ке си играат со оган, ја кикснаа прошлата со Малага, изгубија од Сосиедад пред тоа....

Вкупен коеф е 2, за дуплирање на парички, мислам дека се солидни типови...

Феенорд 1х 0-0
Баерн т2 2+ 0-2
Барса 1 Моментално 3-1 и црвен за Осасуна...

На здравје кој се реши да си ги дуплира паричките денес...
И Челси го погодив дека нема да тепа, ама не очекував дека ке кикснат и Тотенхем и Лузерпул...

Шести ден по ред погодени типови....

Ќе ја врти МЗТ,како и да е барем Х2 секако ќе влезе,ццццццццц

И Челси го погодив дека нема да тепа, ама не очекував дека ке кикснат и Тотенхем и Лузерпул...

Шести ден по ред погодени типови....

Најголема фудбалска пародија со 8 букви ?
-Ливерпул :icon_lol:

Прв ке ти честитам, не отепа цела страна со убедување иди уплати си ја и земи си пари штом си сигурен.
Немој само ако изгуби мзт да се криеш ко зајак у дупка, после натпреварот:), инаку лично немам ништо против мзт да небидам сватен погрешно, али не верувам дек ке победи.
друже јас од синоќа ви кажав добитни натпревари , а вие сега што тролате се јавивте македонските срби навивачи на ѕвезда и партизан и ми кажуваат тука бабини деветини, само да се врати дамјан. срце на терен!
--- надополнето: 27 јануари 2013 во 20:01 ---
Не е среќа,туку сум баксуз што Ајакс олцна.
штета и таа изгледа требаше на голови да ја играме :S

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
друже јас од синоќа ви кажав добитни натпревари , а вие сега што тролате се јавивте македонските срби навивачи на ѕвезда и партизан и ми кажуваат тука бабини деветини, само да се врати дамјан. срце на терен!

Не дамјан да се врати уште 3ца да дојдат како него не можат да ја тепаат на звезда во белград !

а кој уште паѓа и неможе да фане еве му
Интер - 1&3+
ПСЖ - 1&3+
Есторил - 1X
Emelec - 1

а кој уште паѓа и неможе да фане еве му
Интер - 1&3+
ПСЖ - 1&3+
Есторил - 1X
Emelec - 1
trgni go to 3+ od Inter i prepraj ja PSG vo T12+ интер не ми се верува да паднат 3 гола. Ја чекам уште Интер на еден тикет али не очекувам дека ќе има многу голови, барем не по играта која ја играат во последно време.

Кој се обложува на нет може на ситно да ја проба Паулиста - Барбаренсе 2-1. Од 22:30 започнуваат.

Никој не спори што кажуваш добитни, бабина деветина е то што отечуваш во врска со овој натпревар, да се врати дамјан и некоја баба да имаше патлак ке беше дедо.
И за крај добро што добивме нова етикета македонски срби, ни скисна од она србомани:).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom