- Член од
- 5 јули 2012
- Мислења
- 3.495
- Поени од реакции
- 2.305
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги чекам уште Галатасарај 3+ и Наационал 2 и да се извадам од гомненициве.![]()
Дај бе праќај ни ги по ПП да се збогатиме мајка му стара.FT : 3-0![]()
другар незнам ти стварно кај ти е мозокот ? од се што прочита денеска за национал се одлучи и за турска лига. ако во случај паднеш. пиши си ја мзт - 2 повеќе шанси имаш да фанеш![]()
Еве и Селтик ќе ни го тури...
Лош ден ептен![]()
Епа штом е таква работата дај кажи некоја утакмица,викаш МЗТ ќе победи у Београд?јас најавив за денеска до 15ч. е последниот ок натпревар, за некој лошо кога играте сигурици од 1.2 коеф. жалам.
Епа штом е таква работата дај кажи некоја утакмица,викаш МЗТ ќе победи у Београд?
Епа нема на што друго пари да се направимадиња шо ќе тепа![]()
Епа штом е таква работата дај кажи некоја утакмица,викаш МЗТ ќе победи у Београд?
велиш првата ја земаа на "среќа" Звезда со 15 разлика аете побарај погоре, јас играм само сингл натпревари. Мзт нема да пропуштам да си ја играм на таа квота. нема што да викам, првата ја земаа на среќа тука, чековски сигурно нема да игра, таман николиќ против неговите ако му тргне и шутот за три успее што верувам дека пипан е моќен така да ги консолидира. Реално е да се очекува победа. инаку да губат 14 разлика мислам дека е невозможна мисија освен ако не го исклучат Пипан па да не пумпаат
Останато за денеска по 68 пат да се повторам Есторил - 1, ПСЖ - 1&3+ и мислам дека Атлетико Мадрид лагано ќе си победи. Ти малку друже си се успал си поминаа јаките. наполи т2, ст.етјен 1-1&3+, рома гг4+
абе ок се тоа ама како прво 15 разлика изгубија дома од звезда,15 разлика на среќа у живот не сум видел некој некого на "среќа" да победи.ете побарај погоре, јас играм само сингл натпревари. Мзт нема да пропуштам да си ја играм на таа квота. нема што да викам, првата ја земаа на среќа тука, чековски сигурно нема да игра, таман николиќ против неговите ако му тргне и шутот за три успее што верувам дека пипан е моќен така да ги консолидира. Реално е да се очекува победа. инаку да губат 14 разлика мислам дека е невозможна мисија освен ако не го исклучат Пипан па да не пумпаат
Останато за денеска по 68 пат да се повторам Есторил - 1, ПСЖ - 1&3+ и мислам дека Атлетико Мадрид лагано ќе си победи. Ти малку друже си се успал си поминаа јаките. наполи т2, ст.етјен 1-1&3+, рома гг4+
абе ок се тоа ама како прво 15 разлика изгубија дома од звезда,15 разлика на среќа у живот не сум видел некој некого на "среќа" да победи.
Многу лесно може да се деси 20-25 разлика да изгуби мзт,звезда има 3 порази по ред притисок имаат,и јас мислам дека нема да изгуби мзт 14 ама сигурно ќе ја изгуби утакмицата.
Од другиве Атлетико Мадрид се без Фалкао,Билбао си се добра екипа ама сезонава многу слабо играат,јас сепак 1 ја изиграв 2.8 квота.
велиш првата ја земаа на "среќа" Звезда со 15 разлика а
Тоа не е среќа тоа е незнаење и неискуство .. ако тепа мзт денес против звезда јас не идам на форумов повеќе !ти не си ја гледал , најди ја таму на аба лига цела ја има , сите шутеви за тројка беа промашени тогаш, ѕвезда незнаеше кош да даде , нашите бетер. ако одеше барем шутот за нас ќе беше 15 разлика. и друга работа каде бе има 3 порази ѕвезда? не ме занима мене ако играат на други терени , друже како сакаш, али денеска тепа мзт ќе им врати, очајни беа против нас и плус редно е српски тим да победиме.
--- надополнето: 27 јануари 2013 во 17:42 ---
па се промашивме им ја дадовме, 15 разлика не ни памтам дека толку дошло, тоа на крај изгледа од како се знаеше.