Селектирај го текстот и подреди го како сакаш.Да не знае некој како беше во Microsoft Word одреден дел од текстот да биде подреден Center, а друг дел да биде Align Text _
Нејќе нешто...Селектирај го текстот и подреди го како сакаш.
Види тука мозеби ќе најдешКај да најдам драјвер за ТВ Картица за компјутер "Pinnacle PCTV 110i" Значи нигде не најдов асален драјвер све се некој апдејти..
Симни wndows7Loader, инсталирај го и ќе видиш таму... чекор-2 и ќе ти се средиНа долниот десен агол на десктоп ми се појавува windows 7 Build 7601 This copy of Windows is not genuine и постојано ми менува позадина на екранот во црно. Помош?
Да не ти е пун прашина провери си. Ако не....тури тоа рековери ЦД ако имаш, ако не инсталирај си тазе виндоус.значи проблемот е со лаптоп-от lenovo b575 во последните 3 дена ми замрзна 4 пати,а тоа при работа дали е до работна или виртуелна меморија нешто или пак сака формат,иам win7 home Лиценциран,е сеа и кога го вклучувам после тоа замрзнување бидејки присилно е изгасен додека се среди му треба време и се однесува некако чудно ,првите команди отварање на документи или фолдери ми дава no responding а после се средува итн. значи едноставно не вообичаено однесување...некој тип, или слично дека навистина е безвеза ова што го праи... позз
А да се јавиш до операторот и да прашаш до што може да е проблемот ?Вее молам за помошшш!
Веќе со недели се борам со интернетов, ми покажува No internet access па треба одново да се поврзам со модемот, но за 5-6мин пак ме одјавува. Мислам оно има интернет ама не ми стасува до лаптопот, а немам и на статичниот. Доо шо би можел да биде проблемот што ми го покажува ова NO INTERNET ACCESS ?!?!????
Windows 7 Loader by Daz, google it.На долниот десен агол на десктоп ми се појавува windows 7 Build 7601 This copy of Windows is not genuine и постојано ми менува позадина на екранот во црно. Помош?
Платформа за програмирање во C/C++/Fortran, нешто како Visual Studio.И јас имам едно прашање...за ова Intep parallel studio XE 2013....за што се користи, ако некој сака у две реченици да ми каже