Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Untitled.png
хелп!!! ми се смена фонтот на све....како да го вратам во правобитна состојба?? се ми излегува вака пишано ме нервира......??????????????

Tools - Options - Content - Font & Colors - стај го Times New Roman. Снајди се на твоето македонско мени :)
јок пријателе не ја бива се пробав и пак е исто??? кажвај друго чаре

јок пријателе не ја бива се пробав и пак е исто??? кажвај друго чаре

Чим не е тоа, тогаш си инсталирал некој Add-on за Firefox што те ремети. Види таму во екстензиите бриши што не ти треба.

Чим не е тоа, тогаш си инсталирал некој Add-on за Firefox што те ремети. Види таму во екстензиите бриши што не ти треба.
Нека даде скриншот од екстензиите ние ќе му кажеме што не му треба, може некоја од за него потребните го зеза.

истото е ги тргнав ???? пак вака ми излегва племе да му ебам
nnn.png

Само на Firefoх ли?
Ако е само таму, избриши Firefox, симни најнова верзија, инсталирај.[/qu
се ми е изменето мозила хром ехплореро а и сте страни ми се со вакви букви фајзбук кајгана јутуб било од каде да ги отворам
--- надополнето: 23 јануари 2013 во 19:24 ---
значи вака уште еднаш да кажам било која страна од било кој пребарувач ми излегува ваков вид на пишано не само јас ко ке пишам туку буквално се е ,,преведено ,, на ваков стилvgbsfd.png

Здраво, ми треба малку помош...може ли некој да ми објасни како некои програми и апликации од C диск да ги префрлам на D диск (бидејќи C дискот ми е речиси полн а на D дискот имам слободен простор).
Ви благодарам

Здраво, ми треба малку помош...може ли некој да ми објасни како некои програми и апликации од C диск да ги префрлам на D диск (бидејќи C дискот ми е речиси полн а на D дискот имам слободен простор).
Ви благодарам

1. Copy
2. Paste

За инсталирани програми, треба од почеток да ги инсталираш директ во D.

1. Copy
2. Paste

За инсталирани програми, треба од почеток да ги инсталираш директ во D.
Ама тој сака да ослободи простор од ц значи десен клик на фајлот, cut i paste vo d diskot. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom