Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
рачунај, ширината на креветот со таа варијанта под прозор може да варира според потребите. односно да си ставиш поширок покомотен кревет, сепак девојче ќе ти дојде, па да имате кај да си легнете хехехехехеехх ширина 120 см е најтоп
е нема “и јаре и паре“ мора да има компромис.кога ќе отвориш, ќе се тргнеш 2-3мин и готовоE да, ама пошто често ме фаќа склет често отварам да се луфтира, а ако креветот ми е баш под прозорот тогаш е лошо. Иначе моментално креветот ми е широк поприлично, ме мрзи сега да мерам, али е широк доволно за двујца![]()
готово, мрдај креветот!!!! и послетоа фантазијаЕ ме натера креветот да го мерам, 190цм на 100цм..
Ме натера и собата да ја мерам точно, 3,80 метра на 2,05
па ДАпод џам попреку?
Како што пишав погоре дечкото е сноб, и наспроти тоа еве нешто што е cost-effective. Практичност заради потреба а не заради фалење:Видеово е врв, куќата у натре како палата е а просторот е стварно мал.
...интересно ама буџетот на колегава наш е неколку илјади пати помал.
Иначе типов претерал, толку дриблање за да седнеш на компјутер? Пола саат склапање кујнска маса? Фрижидерче од 5-60 литри?
Чиста шминка и се кладам дека фрлил пет пати повеќе пари на ентеријерот одколку на самиот стан, што ја носи следната поента: Со толку пари потрошени, зошто побогу едноставно не купил поголем стан??