Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Имам alcatel ot-995 и сакам да го апдејтирам на андроид ICS 4.0.4 На официјалната страна најдов апдејт програм alcatel one touch upgrade q v.2.5.8, но не знам дали е за најновиот андроид. Знае ли некој дали со тоа ке завршам работа и ако некој го апдејтирал да не прави проблеми нешто програмот?
Нема сеуште апдејт за Македонија.Инаку можеш да го рутираш и да си ставиш 4.0.4 оргинал француски,маџарски,холандски или пак некој костум ром ...има 2-3 кој се стварно добри.Инаку со 4.0.4 телефонот е како друг ...многу,мнооогу подобар отколку со 2.3.6.
Прогуглај

sredeno......me int internetot kako moze da go izgasam samo preku wi fi dr jok ?
Од ова колку што разбрав сакаш само преку wi - fi интернет да имаш да немаш од оператор , ако е така оди во Settings>Wireless and Network>Mobile Network не треба да ти се штиклирани овде никое.

Нема сеуште апдејт за Македонија.Инаку можеш да го рутираш и да си ставиш 4.0.4 оргинал француски,маџарски,холандски или пак некој костум ром ...има 2-3 кој се стварно добри.Инаку со 4.0.4 телефонот е како друг ...многу,мнооогу подобар отколку со 2.3.6.
Прогуглај
Фала многу, ја прогуглав и прочитав дека некаде не може ама не знаев за во Македонија, во секој случај најверојатно ќе се обидам со францускиот, читав може и да се клокне процесорот да работи на 1.9. :D

Фала многу, ја прогуглав и прочитав дека некаде не може ама не знаев за во Македонија, во секој случај најверојатно ќе се обидам со францускиот, читав може и да се клокне процесорот да работи на 1.9. :D
Кога ќе го ставиш францускиот премини потоа на H1N1 v4 или... v5 кај да е деновиве ќе излезе.

Здраво, купив HTC Desire X некни.. и го остајв цела вечер да се полни . нареднио ден т.е вчера не го користев кизнај колку е има 60 посто потрошена батерија.. помош совет мислење?

Здраво, купив HTC Desire X некни.. и го остајв цела вечер да се полни . нареднио ден т.е вчера не го користев кизнај колку е има 60 посто потрошена батерија.. помош совет мислење?

колку е тоа малку ? дали беше на интернет обесен ? сигурно си работел а овие не тераат по 5 дена батерија,еве кај мене дизајр ц 2 дена сеа за сеа :D со чепкање на нет и зборување минимално.

Имам Сони Ериксон Г700.Телефонот го имаше во понудата на ВИП,додуша јас си го купив од ОНЕ пошо беше поефтин за 2000денара.Сега на него користам број од ВИП.
Ама не можам да ги симнам подесувањата од вип за да им го користам нивниот интернет.
Ми викаат дека има шанси да бидат исти со спецификациите како на некој друг модел?
Кој може да биде тој,или ако има некои за мојот модел?

Има шанси да е расипан GPS-от на телефонот, порано се што инсталирав апликација што бара гпс ми наоѓаше и си функционираше апликцијава додека во последниве месеци никако неможе да се поврзе/уклучи гпс-от а за на отворено место.

Има шанси да е расипан GPS-от на телефонот, порано се што инсталирав апликација што бара гпс ми наоѓаше и си функционираше апликцијава додека во последниве месеци никако неможе да се поврзе/уклучи гпс-от а за на отворено место.
зашто не пишувате модели

Имам sony xperia tipo и имам проблем со конектирањето со PC. Неможи ни преку програмата шо оди со телефонот (Sony PC Companion), па ни да ја отворам внатрешната меморија како usb. Решение?

Потребен ми е совет/искуство со оперативен windows8 на телефон. Подобро е од Андроид/Бада или не го бидуе ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom