Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Врска немам кој е овој,тешко дека ќе биде добра замена за Икер против Јунајтед и на Класико,а и ќелав е.
Е тек сега ќе види колку значи Икер во Реал
Се забеаваш, од кога го гледаш Реал...овој му беше вечна резерва на Икер пред времето на Дудек ама сакаше првотимски статус и Реал го даде за мали пари и го донесе Дудек. За него беше поарно што си отиде од Реал и имаше шанса да се докаже, мене ми е мило што го земавме него а не Цезар.

Најбољи решение според мене. Добро голманче е. Сакаше да си иде да се проба во први тимови,направи солидна кариера. И пак си се врати дома. Боље он него да го гледаме месечаров Адан...
--- надополнето: 25 јануари 2013 во 23:54 ---
Last international game: 12.08.2009 for Spain under Vicente del Bosque against FYR Macedonia

Се забеаваш, од кога го гледаш Реал...овој му беше вечна резерва на Икер пред времето на Дудек ама сакаше првотимски статус и Реал го даде за мали пари и го донесе Дудек. За него беше поарно што си отиде од Реал и имаше шанса да се докаже, мене ми е мило што го земавме него а не Цезар.
Не ми текнува на него,покрај Икер и тешко е да се забележи кој е резервен голман,а Реал го пратам од оваа година пошто мислам дека може да освои ЛШ,а и Роналдо игра за нив па знаеш како е

Не ми текнува на него,покрај Икер и тешко е да се забележи кој е резервен голман,а Реал го пратам од оваа година пошто мислам дека може да освои ЛШ,а и Роналдо игра за нив па знаеш како е
Добро е кога се трола а :pos:

Добар избор како и да е.
--- надополнето: 26 јануари 2013 во 00:21 ---
Голманчево му дојде како роденденски поклон на Мурињо. Нека му е среќна 50ката. Остаре и чоекот.
321046_570292616333181_768320915_n.jpg

па и тој како и Аданов сакаше првотимски статус и појде во Виљареал,
Адан се бунеше лани дека немал настапи и сакал да си оди ама Мурињо го премисли да остане(штета), затоа летово сигурно си оди во некој второразреден тим
во секој случај секогаш е пријатно кога дете од кантерата се враќа дома
а и одличен голман е на PES 06 појак од Икер беше :D ако се лажиме

Што толку хејтање ....

Адан нема примено гол на класико Икер има
Адан нема примено гол од Меси Икер има
Адан нема примено гол од Јунајтед Икер има

Адан е помлад од Икер а веќе ги има поставено овие рекорди :D

Пепе Реина бранеше мислам :confused: можеби овој влегол второ полувреме, не се сеќавам. Икер сигурно не.
Сите го чекавме Икер да побрани малце, ама Дел Боске му даде шанса на Лопез во второ, а Реина во прво бранеше.

Добар избор е Лопез да се врати дома, се сеќавам постоеа написи по весниците дека на Капело повеќе му се допаѓал Лопез од Касиљас (тресеа глупости, нормално) :)

Очекував да се купи голман. Не знам што толку се крена фама за Адан. Местото му е загарантирано исто колку и на Лопез... Не знам кој очекуваше Реал да се потпри на третиот голман, како резерва на Адан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom