Копија на SAMSUNG GALAXY S3 донесен од DUBAI има некој искуство со такој телефон?

• Креатор на темата Креатор на темата Damhee
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
12 август 2012
Мислења
391
Поени од реакции
144
http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=633769 еве го линкот каде се продава има и видео па ми изгледа дека се е во ред,има некој искуство со вакој телефон од Дубаи?

*Сум погрешил со ТАКОЈ мислев така неможам насловот да го сменам :)

Ако зумираш поубаво позади на маската пишува Made in China. Пробај :)

mwlNcmc.jpg

http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=633769 еве го линкот каде се продава има и видео па ми изгледа дека се е во ред,има некој искуство со вакој телефон од Дубаи?

*Сум погрешил со ТАКОЈ мислев така неможам насловот да го сменам :)

Ако сакаш да ги лажеш другите (пример, во кафич) дека имаш нешто што личи на S3, тогаш зимај. За било која друга причина различна од оваа, не.

Ако ти е за чалам, земи го, инаку Ѕ3-то е моменталнио најмоќниот смартфон што постои. Еден другар има, лета телефонот, е разликата со овој е што ќе биде трактор.

На изглед е сличен да, ама од моментот кога ќе допреш со прстот на екранот и ќе почнеш да го чепкаш софтверот, ќе мислиш ко да работиш со сматфон од пред 4-5 години со резистивен тач.

На изглед е сличен да, ама од моментот кога ќе допреш со прстот на екранот и ќе почнеш да го чепкаш софтверот, ќе мислиш ко да работиш со сматфон од пред 4-5 години со резистивен тач.

Како бе сличен? Во ништо не е ист, 5 пати помал е (не прочитав никаде дека е Mini) и тоа „андроидот“ накај 2.3 ми оди...

Како бе сличен? Во ништо не е ист, 5 пати помал е (не прочитав никаде дека е Mini) и тоа „андроидот“ накај 2.3 ми оди...

Добро де не видов убаво од видеото за изгледот :)

Никогаш не би купил копија. Копија купува некој што сака само да се фали многу.

телефонот не чини за ништо.. освен за чалам. имаш камера вга.. копчињата тие доле се како на старите алкатели треба со чук да ги притиснеш.. тачот малце зеза после некое време употребување и не е смарт. има некој андроид али не ми се верува дека сите апликации ке работат.. само знам дека подржува 32гб мемориска .. инаку тие телефони во дубаи се 2000денари ;) па размисли дали ти се исплака

Немој да си го зел катастрофа е.Остај сто те лажат дека е од Дубаи се е кинеско :гомце:

Виблагодарам на советите, ме интересира доколку на некој му имаат купено ваков од Дубаи да ми напише баш ме интересира.

Виблагодарам на советите, ме интересира доколку на некој му имаат купено ваков од Дубаи да ми напише баш ме интересира.

Вчера ми дојде ден со "iPhone 4S" од Дубаи, демек најдобрата копија.... Го платил таму 120 долари... тој пари да ми даваат не го зимам од што беше чкарт, кочи, корне, апликациите врска немаат, сетинзите катастрофа, во пеинт праени, фалат опции, спор....

Копија на мобилен телефон....што уште нема да купат луѓево. Боље Nokia 3310 да земеш него вакво нешто. Да го наречеш срање е комплимент...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom