Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Да ве прашам вие што сте корисници на T-Home интернет, дали ви ја отвара страната The Pirate Bay? Кај мене во последно време не ја отвара, а сите други web страни ги отварам без проблем.

Да ве прашам вие што сте корисници на T-Home интернет, дали ви ја отвара страната The Pirate Bay? Кај мене во последно време не ја отвара, а сите други web страни ги отварам без проблем.
И кај мене исто не ја отвара. :confused:

Тоа што не ти ја отвара не е до Т-хоме или било кој провајдер, работата е што им смета на борците против пиратерија од другата страна на барата и го блокираат сајтот. АЛи лесно се доага до торентот ако го пишеш целосно на гугл..пример пиратебеј Аватар..кликаш на кешираната верзија па на TextVersion (без слики да ја учита) и само кликни си на Гет диз торент.

И кај мене исто не ја отвара. :confused:
Во иднина користете го овој линк. Во моментов не работи за никого, а и паѓа барем еднаш неделно. Инаку, кај мене нормално ја отвора.

381695_475851845800196_1852582817_n.jpg

:pos:

Значи само јас останав на оној глупиот циско.. пред 2 дена им пријавив дека е многу слаб,аплоадот едвај крева до 3-4 мб, понекогаш се губи конекцијата и дометот на вајрлесот е 1 метар и ми рекоа дека ќе го сменат. Доаѓаат денес и ми носат исти таков рутер :tapp:
--- надополнето: 25 јануари 2013 во 12:46 ---
може некако да се смени ип адреса ?

Може, рестартирај го модемот/рутерот и ќе добиеш нова ип.

со 3макс оптик старт следува HBO ?

Не. Можеш да активираш 1 месец бесплатно и пред истекот на месецот да го деактивираш пакетот, инаку ќе ти наплатат 354 денари за наредниот месец.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom