- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
Проверив, не е тоа проблемот. Имам уште 42gb за месецов...
Колкава ти е брзината ? Измери на спидтест преку неколку сервери и постирај резултати.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Проверив, не е тоа проблемот. Имам уште 42gb за месецов...
И кај мене исто не ја отвара.Да ве прашам вие што сте корисници на T-Home интернет, дали ви ја отвара страната The Pirate Bay? Кај мене во последно време не ја отвара, а сите други web страни ги отварам без проблем.
Тоа што не ти ја отвара не е до Т-хоме или било кој провајдер, работата е што им смета на борците против пиратерија од другата страна на барата и го блокираат сајтот. АЛи лесно се доага до торентот ако го пишеш целосно на гугл..пример пиратебеј Аватар..кликаш на кешираната верзија па на TextVersion (без слики да ја учита) и само кликни си на Гет диз торент.Да ве прашам вие што сте корисници на T-Home интернет, дали ви ја отвара страната The Pirate Bay? Кај мене во последно време не ја отвара, а сите други web страни ги отварам без проблем.
Да ве прашам вие што сте корисници на T-Home интернет, дали ви ја отвара страната The Pirate Bay? Кај мене во последно време не ја отвара, а сите други web страни ги отварам без проблем.
Во иднина користете го овој линк. Во моментов не работи за никого, а и паѓа барем еднаш неделно. Инаку, кај мене нормално ја отвора.И кај мене исто не ја отвара.![]()
конечно се отарасив и јас од бакарот !!!
![]()
huawei echolife
![]()
може некако да се смени ип адреса ?
со 3макс оптик старт следува HBO ?