Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
А бе со денови ми се врти во глава една песна што јa чув на радио, ама врска немам како се вика, иде некако вака: you (...)be afraid, you'll never be alone again. Нешто така е...

А бе со денови ми се врти во глава една песна што јa чув на радио, ама врска немам како се вика, иде некако вака: you (...)be afraid, you'll never be alone again. Нешто така е...
Машко - женско ?

Оваа има баш таков текст. :D

Ај помош за ова pls
thinking of you and the love that we had so lost without you I can't understand show me the way to come back and stay - латино песна, гитара на почеток, женски вокал, на антена 5 мн популарна на времето, нз како може на google никаков резултат да нема за текстот :P

Дали некој ја знае песната како се викаше со една јапонка како се шета низ град и искача од вир и после пак влегува, а она шета по црни купачи. Инструменталка е, од 90's е.

Дали некој ја знае песната како се викаше со една јапонка како се шета низ град и искача од вир и после пак влегува, а она шета по црни купачи. Инструменталка е, од 90's е.

Некој да не знае како се викаше правата верзија :D на англиски ми треба ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom