Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
А бе со денови ми се врти во глава една песна што јa чув на радио, ама врска немам како се вика, иде некако вака: you (...)be afraid, you'll never be alone again. Нешто така е...

Член од
31 август 2008
Мислења
499
Поени од реакции
381
А бе со денови ми се врти во глава една песна што јa чув на радио, ама врска немам како се вика, иде некако вака: you (...)be afraid, you'll never be alone again. Нешто така е...
Машко - женско ?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398

Оваа има баш таков текст. :D

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326

Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
Ај помош за ова pls
thinking of you and the love that we had so lost without you I can't understand show me the way to come back and stay - латино песна, гитара на почеток, женски вокал, на антена 5 мн популарна на времето, нз како може на google никаков резултат да нема за текстот :P

Z

Zona Pelucida

Гостин
Дали некој ја знае песната како се викаше со една јапонка како се шета низ град и искача од вир и после пак влегува, а она шета по црни купачи. Инструменталка е, од 90's е.

Член од
1 август 2009
Мислења
453
Поени од реакции
960
Дали некој ја знае песната како се викаше со една јапонка како се шета низ град и искача од вир и после пак влегува, а она шета по црни купачи. Инструменталка е, од 90's е.

L

.Lost Angel.

Гостин

Некој да не знае како се викаше правата верзија :D на англиски ми треба ...

Kajgana Shop

На врв Bottom