ако сеуште не се снајде оди во firefox/tools, options, applications и барај во листата magnet и одбери го твојот торент клиентda gi stavam a kako ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако сеуште не се снајде оди во firefox/tools, options, applications и барај во листата magnet и одбери го твојот торент клиентda gi stavam a kako ?
ajde momci navalete .
ajde momci navalete .
До тебе е ,само што симнав три филма и сите без никаков проблем се симнаа 100%До мене е или сите торенти застануваат на 99.8-9%?
Stop/Start на торентот и update на клиентот!До мене е или сите торенти застануваат на 99.8-9%?
Регистрацијата е временно отворена. Т'ј като местата са силно ограничени, молим, не регистрирајте повече от един акаунт, нјама никак'в смис'л от това и по този начин пречите на другите да се регистрират!
Новите филмови и сериите на HBO ги ставаат исто толку брзо колку и другите тракери, само работата е што ги тргаат поради бугарските кина и телевизии. Позитивното кај Замунда е што можат да се најдат постари филмови и серии, за разлика од Арена. Негативно е што ги тргаат скроз торентите, за разлика од Арена која остава да се симнуваат преку магнет. Инаку кај мене нема проблем сајтот, секој ден го отварам.Многу е слаба во последно време, половина од новите филмови/серии не ги ставаат, или доцнат со денови. Torrentday е далеку подобар од неа. Арена е подобра мислам од замунда со новитети, ама дали е до мене едвај 2 пати неделно ми работи сајтот.