Zamunda.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата amon.amarth9
  • Време на започнување Време на започнување
ili mesto na imeto klikni na magnetceto.. ako nemas vreme za kompliciranje.
Onaka.

Секако подобро е да се симнува преку магнетен линк..И онака тракерот не работи за корисници од македонија..гледате дека ви дава, грешка во информацијата..Секако кога не ви брои трансфер, можете да симнувате и немора да качувате ....

bit torentot mi falel . . . fala na site
-skoro go preinstalirav kompjuterot i taka .. . sega simnuva dobro ama nemam net dovolno - za zal , nikoj ne moze da mi dade .:):):):)
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 22:08 ---
Регистрациите се отворени!!!
Побрзајте ;)
http://zamunda.net/signup.php
ajde momci navalete . ;):):)
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 22:08 ---
Регистрациите се отворени!!!
Побрзајте ;)

http://zamunda.net/signup.php
ajde momci navalete . ;):):)

До мене е или сите торенти застануваат на 99.8-9%?

За сите оние кој сакаат да се регистрираат, сега можат да го направат тоа(ги отворија регистрациите)

zosto nesaka da mi gi svala magnet torentite i na arena isto ... a na pirate bay i nesaka da mi svala kako torent tuku mi pobara preku nesto sosema drugo ... me vadi od takt

може ли некој да ми каже моментално дали одтвара страницата или уште ја нема?

Регистрацијата е временно отворена. Т'ј като местата са силно ограничени, молим, не регистрирајте повече от един акаунт, нјама никак'в смис'л от това и по този начин пречите на другите да се регистрират!

Многу е слаба во последно време, половина од новите филмови/серии не ги ставаат, или доцнат со денови. Torrentday е далеку подобар од неа. Арена е подобра мислам од замунда со новитети, ама дали е до мене едвај 2 пати неделно ми работи сајтот.

Многу е слаба во последно време, половина од новите филмови/серии не ги ставаат, или доцнат со денови. Torrentday е далеку подобар од неа. Арена е подобра мислам од замунда со новитети, ама дали е до мене едвај 2 пати неделно ми работи сајтот.
Новите филмови и сериите на HBO ги ставаат исто толку брзо колку и другите тракери, само работата е што ги тргаат поради бугарските кина и телевизии. Позитивното кај Замунда е што можат да се најдат постари филмови и серии, за разлика од Арена. Негативно е што ги тргаат скроз торентите, за разлика од Арена која остава да се симнуваат преку магнет. Инаку кај мене нема проблем сајтот, секој ден го отварам.

се отвара сајтот или само кај мене е така?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom