Женски газиња

• Креатор на темата Креатор на темата Dolphin
  • Време на започнување Време на започнување
Something amateur..

Друже свог, абе оваа ептен крива у тоа г’зот ............. да му падне на чоек таквото .......... оваа е добра да се употреби само како даска за пеглање или нешто слично ............ :LOL:

Друже свог, абе оваа ептен крива у тоа г’зот ............. да му падне на чоек таквото .......... оваа е добра да се употреби само како даска за пеглање или нешто слично ............ :LOL:

De bre da ti eam. Priznaj deka bi ja roknal?

De bre da ti eam. Priznaj deka bi ja roknal?

Не ............. на ваква крива даска како прво нема шанси да ми се подигне, така да секс мало-морген .......... озбилен сум !
На нешто помрсничко може .......... :P

swagcity прати и предница може ќе се разубеди човекот :)

Можам веднаш да предвидам каква предница има па и каква фаца има типкава т.е. даскава на сликава од свогсити ............. абе ваква да ме моли па не откопчувам панталони бе хеј ........... бљак ......... :sick:

Можам веднаш да предвидам каква предница има па и каква фаца има типкава т.е. даскава на сликава од свогсити ............. абе ваква да ме моли па не откопчувам панталони бе хеј ........... бљак ......... :sick:
Не суди по амбалажата не се знае... Од бирача нема јебача... рече Мујо и и се качи на козата :нинџ:

Не суди по амбалажата не се знае... Од бирача нема јебача... рече Мујо и и се качи на козата :нинџ:

Не сум пребирлив ............. повеќето девојки се убави ....... да речеме од 5 девојки 2 или 3 би ми се допаднале ........ немам проблем со преголема пребирливост .......... но од вакви сучки и даски ми се гади најозбилно, исто така и од некои предебели што се ........ пупупу скраја...
Златна средина, слаба со малку повеќе мевце на потребните места .......... и горе и доле ............. hourglass shape ......... :)

butt-24.jpg

Се надевам не си сериозен за муабетов.. инаку еве ти по мрсно чим на тоа му најде мана :pos:

Прегледај го приврзокот 56876

:mad::mad::mad::mad::mad: Не се заебавај .............. подеднакво ми се одвратни и даските за пеглање како и свињите како оваа на сликава...
Златна средина му е мајката...
Слаба, но со јаки атрибути... ниту свиња, ниту даска... :cool:

Back
На врв Bottom