D
dirty angel
Гостин
Дечки не знам стварно што ви е толку чудноЧекај, чекај..чекај.....како тоа 6 оргазма у 2 часадај подобјасни малку???

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечки не знам стварно што ви е толку чудноЧекај, чекај..чекај.....како тоа 6 оргазма у 2 часадај подобјасни малку???
Ајде не се сили по форуми, работи на случајот in the real live...Јас нема да те замарам. Ќе те релаксирам.
Ти си нашла добро коњче за јавање(љубовник)Дечки не знам стварно што ви е толку чудно. Па по 15 мин секс, и по 10 да кажеме паузи... за 2 саати некаде имаме доживеано 5 - 6 оргазми. Е сега зависи, тоа се десило на пр. коа не сме имале односи недела дена, за почесто може до 2-3. Не сум којзнае колку искусна (али не сум малолетна фала богу), но тоа е ситуацијава и ја споделувам со вас
.
Или тој добра женскаТи си нашла добро коњче за јавање(љубовник)![]()
Незнам како си го попалила дечково толку многуИли тој добра женска...
Мажот е лидерот,жената столбот.Или тој добра женска...
Стеф редовно ги читам твоите мислења и совети во овој подфорум и мислам дека многу ми помагаат.Секојдневно минувам низ љубовни потешкотии,но благодарејќи на твоите совети успевам да пројдам полесно.Мажот е лидерот,жената столбот.
Без мажи вие сте само марионетка на своите емоции.
А без добар секс врската не прогресира.
Сепак за тоа се врските добар секс и добро јадење![]()
Корпите се дел од животот,исто како успехот треба секогаш да го прифатиш тоа и да го надминеш тоа.Стеф редовно ги читам твоите мислења и совети во овој подфорум и мислам дека многу ми помагаат.Секојдневно минувам низ љубовни потешкотии,но благодарејќи на твоите совети успевам да пројдам полесно.
Може ли некој совет за "корпите" да ми дадеш,мислам дека многу тешко ги доживувам.
Ти благодарам,однапред.
Фала ти Стеф,од кога почнав да ги читам твоите постови и совети на форумов,во врска со жените многу подобро ми оди.
Вие не сте изгубени туку не сте се пронашле себе.Фала ти Стеф,од кога почнав да ги читам твоите постови и совети на форумов,во врска со жените многу подобро ми оди.
Фала ти и продолжи да даваш вакви совети,на многу изгубени души им помагаат.
ооо порака на ПП <3 си!!!Ајде не се сили по форуми, работи на случајот in the real live...![]()
???ооо порака на ПП <3 си!!!
Ќе те испозатвора бе чоек, не сме Холандија.ооо порака на ПП <3 си!!!
то и се поени од трофеи бе.. 15. - не се години, А нек си расти таа, јас не и бранам.Ќе те испозатвора бе чоек, не сме Холандија.Оваа нема ни 16.
хахааа точно (за поените)то и се поени од трофеи бе.. 15. - не се години, А нек си расти таа, јас не и бранам.