Од каде, колку пари ?Прегледај го приврзокот 56758
vakvi zemav deneska
па ја ги семав од Кавадарци пошто таму живеам ама сигурно ги има и во Скопје а цената е 4200Од каде, колку пари ?
Последно бев во декември,и цените се доста поевтини одколку во другите продавници низ ГТЦ,Рамстор,можеби се малце застарени модели,ама се доста поевтини за разлика од Nike,Sport M..Во Борис Трајковски има ли некој отидено скоро време да разгледа патики па да каже како се движат цените ????
Поевтини се знам ама има ли нешто ново од Nike,Adidas,Puma незнам што други фирми имаше ?????Последно бев во декември,и цените се доста поевтини одколку во другите продавници низ ГТЦ,Рамстор,можеби се малце застарени модели,ама се доста поевтини за разлика од Nike,Sport M..
Претежно се Adidas и Nike,Puma имаш во другата продавница што е таму за пума и за капа,али се доста поскапи од овие во аутлетот,види си,може ќе ти фати око нешто..Поевтини се знам ама има ли нешто ново од Nike,Adidas,Puma незнам што други фирми имаше ?????
Во Ѓорче на пазарче има многу добри, и броеви има.Поевтини се знам ама има ли нешто ново од Nike,Adidas,Puma незнам што други фирми имаше ?????
Не непреку нет ги купи или ?
да не ти земат поштарина и царина преку нет малце потешко освен ако немаш некое врскиче инаку за страници има полно а цената е ралативна работазнае ли некој некоа страница за онлајн купување оти повеќе модели има а и демек поевтино било ? и да не зимаат пари за царина и поштарина ако може..и adidas nike ili reebok да бидат