Хептаграм XI
Ἱερὸς Γάμος
- Член од
- 13 февруари 2010
- Мислења
- 12.315
- Поени од реакции
- 12.320
Сите знаат кој сум и што сум и каков сум и зошто сум! Не мора да се силиш дека знаеш нешто поеќе од другитеHeptagram,
da ne trcam niz forumot da gi baram postarite tvoi komentari i barem ti ne otvaraj mi ja ustata. Mnogu,kako sto i sam gledas,MOLCAT pred vistinata,tebe te cuvam za podrugi vreminja,seuste se drzis sega za sega na ubavo i kulturno nivo.
Ako mislis deka ne te znam koj si,si se zafrknal.
Na meckata ranata i zacelila,ama zborovite od stopanot ne gi zaboravila.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Твојата вистина чувај си ја за своите деца (ако и тие ја следат, се зависи од пропагандите, а помалку од истражувањето денес, за жал). И јас не сум културен, ти само изгледа не разбираш како те навредувам тебе и твојата религија. МОжеби ќе треба да почнеш да бараш како да ме најдеш и да маваш по мене со камења бидејќи сигурно твојот пророк е многу навреден...
Само мојот пророк нема проблем со навредите и зафркавањето на негова сметка
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Јас не се кријам во овча кожа за да не покажам што и како мислам за било што... немам потреба од тоа за разлика од тебе...
Види го kralot, работи против тебе... едно зборуваше, за неговата добронамерно прашвање... а всушност плаче за да си ги кажи маките на исламот... да ни каже како Аллах за мене е сонце... Аллах за мене е грд и црн бог. Исто како и другите старо-еонски. Како не разбирате дека не секој ќе биде муслиман. Некои бараат поеќе!
Ме иритираат лицемери кои сакаат смрт за сите што не се ко нив, што се провокатори бесцелно, религиозни што сечие друго верување е ерес, навреда за нивниот бог... а се лигават како се е љубов: под еден услов: да си од нивниот табор!
Ќе ве претопиме и вас во Луѓе... полека... кроце...
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Значи муслимани (kralot, Soul-of-Space и остали), ви одговорија што е за христијаните крстот,зошто како... што сакате поеќе? Ќе ги разубедувате или ќе им покажувате како не им е во ред верата????
![Дрк :drk: :drk:](/styles/default/xenforo/emot/drk.gif)
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
Абе гледајте си патот море... Девици нема да добиете вака! Не се силете!
И доста со темава! Досадна стана!