Човече дај не се брукај цел свет знае како се спасија албанците во Косово. Да не се бомбардираше Белград од страна на НАТО вие ден денес ќе бевте под Србија..
Ако не беа истите тие сили денеска во БиХ не ќе имаше срби , но ги спасија србите и им дадоа половина држава.
Види во Краина што им се случи.
Да не беа сите тие воени резерви на ЈНА , од Србија ќе останеше само Београдски пашалук , но се спасија што наследија воена техника и богатство врз грбот на словенците и хрватите.
Дај нека се покажат сега дека ги бива , кај им се тенковите , кај им се инвестициите ? БДП-то ?
Да наследиш се и сешто , и да паднеш толку ниско , само на србите им успева.
E ...dardi dardi....spomenikot koi tvoite braca go urnaa deneska ne e spomenik na teroristi...zaradi tie borci denes srbite i albanicte ziveeat slobodno....!!! no kaj moze tvoeto neandrtalsko pleme toa da razbere....ete povikuvaat i da se rusat crkvi....do kaj se ne ke otidete...si go barate so burince ...a posle podrum....moras da priznaes deka i tebe ti se gadi od tvoite....ti si pameten ...ama morash zaradi kolektivot vaka da reagiras....
Ако за србите црквите се света работа. Ете за албанците спомениците се.
И немој ти на мене да кажуваш култура , еве што има направено Србија :
- Косово : над 200 уништени џамии
- БИХ : 614 уништени џамии , 307 оштетени
-Хрватска: над 1000 уништени католички цркви и објекти.
И мене ми се гади од твоите , се што може да му текне на човечкиот ум имаат направено србите , а сега глумат кутри цивилизирани жртви.