Се оградува? Стварно?
А кои беа овие десет иљади што бараа слобода за убијците и извикуваа Смрт за Каури, тепаа стари каурки по автобуски и тн.?
Но, те гледам и тебе. Ист си ко другите Муслимани на форумов. Тебе ти е важно само гомнана да избегаат од правдата. Ве сфаќам, мора овие гниди да се доста високо во вашите очи. Тие имаа храброст на каурите на најголем празник деца да им егзекутираат.
Ne ti dolikuva tolku cinicki i licemerno da preskoknuvas komentari i vistini. Imaj sovest,bidi covek,priznaj go krvoprolevanjeto koe go napravivte vo 1 den tolkavo sto navodnite teroristi za 50 godini nemozat da go napravat. I vie istite gi smetate za Borci,za Heroi....
Ednostavno nemate lice da se pojavite i da zboruvate za ubivanja i za ubistva. Zasrami se,mozes samo da laftas.
--- надополнето: 21 јануари 2013 во 14:50 ---
aj ti prvo objasni mi kakva vrska imame nie so evreive pa ke ti kazam koj e zrtva
i da zalno e za bosancite i toa epten
i da srceto me boli koga gledam mrtvi DECA vo gaza ( sakas veruvaj sakas ne)
ama i za evrejskite deca me boli AMA NAJVEKE ZA SMILKOVSKITE
a nikako da ti se izjasnis dali ti e zal ili ne za hristijanskite deca vo islamskive zemji ( da ne slucajno so med i mleko gi ranat)
Nemate li vrska so Srbite ? Kakva vrska nie imame so holokaustot sto 100 pati pogolemi holokausti im vozvrakaat na muslimanite vo palestina ?
Jas da ne preteram ama edno 30 pati imam napisano za toa kolku mene mi e zal za sekoj insan koj e na maka na ovoj svet,soucestvuvam so samiot nego,pod koza sum mu,se zamisluvam na negovo mesto,kako bi mi bilo,kako roditel se stavam na mesto na roditelite,,, nokta ne mi e mene samo za spienje tuku i za razmisluvanje. Ajr da ne vidi nikogas koj ubiva nedolzni deca,zeni,starci i bilo kakvi.
Uste nesto,
Jas znam i veruvam deka ima hristijani koi se grozat od vakvi nastani i koi gi zalaat zrtvite i od drugite religii. Ama ne gi svakam tuka buntovnicive,nema post a da ne spomnat kako nekoj musliman ubil hristijanin i toj nastan go narekuvaat islamski radikalizam (a koj znae za sto se stepale) a zaobikoluva iljadnici zrtvi i misli deka nie muslimanite sme tolku bezcuvstvitelni.
Krivo mi e za vakvi zapecateni mozoci.
Vo drzavava imavme rat,padnaa zrtvi ednite muslimani drugite hristijani,no ne e religijata posredi tuku politikata. Vakvi nesakani raboti se slucuvaat sekade niz svetot ama zosto Islamot sekogas go obvinuvaat za se ?
Ubil nekoj Hristijanin celo uciliste so deca nedorasnati,toj bil poremeten,umobolen,za greota....
Da imase istiot Muslimansko ime,naednas,bez da ja preispitaat negovata psihicka nastroenost ke izjavat deka bese islamski radikalizam.
Pa ako sekoe poedinecno ubistvo vo svetot nie go cenime kako hristijanski radikalizam,kade ima forumi koi bi go izdrzale seto toa pisuvanje i ubistva i samoubistva ?