Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Во Јуве само Маркизио е сигурен дека никогаш немат да си заминит.

Абе доста зборите за продавање дај кажете како сме со купување освен дрвото Пелусо никој нема дојдено друг нели?
Нема, нема... Ама и не гледам кој може да дојде. Најверојатно никој друг нема да биде донесен...

Ај Буфон е на крај на кариера па немат време да си ојт, ама за Келини не сум сигурен дека би останал во Јуве до крај.

Друже Келини остана кога бевме втора лига, и беше со нас кога бевме бедни...сега со 28/29 години не гледам каде би одел, да му беше за заминување, одамна ќе го направеше тоа

:facepalm: kako da nema drugi dobri igraci, pa zidan koga go prodadovme znaes koj zemavme>
И јас тоа се чудам како да нема играчи...:tapp:...абе со сув газ риби не се лови ама ај. Може еднаш двапати да се погоди да се донесе добар играч за безпари или за џабе ама не и секојпат ...

Ди Чеље никад не би не остаил!
Имам чувство дека и кога ќе се пензионира пак ќе има некаква улога во стручниот штаб или пак што знам ќе се вртка во клупата и дека уште долго ќе биде Uno di NOI :D

Неколку факти за двата гола на Погба
150059_547232001983687_24605812_n.jpg

Квадво Азамоа стрелец за Гана која води 2-0 против Конго на Африканскиот Куп на Нациите.и асистент на првиот гол

Asamoa Gyan е стрелецот не шири дезинформации ..

Ди Чеље никад не би не остаил!
да не грешам душа со споредбава оти по квалитет не се споредваат, ама типот го доживувам како песото и бириндели. вечито тука за клубот кога првотимците и второтимците се повредени.
со фарбањето на џипчето летово се покажа дека е главен шизик во торино.

Неколку факти за двата гола на Погба
150059_547232001983687_24605812_n.jpg
Јас баш до пред малку ја гледав емисијата "Domenica Sportiva" на Раи Дуе и таму има еден аналитичар кој што рече дека оддалеченоста на првиот гол била 36 метри а на вториот 31 метар...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom