Кој е посолидарен? Мажите или жените?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
па мажите се посолидарни за многу работи зависи колку што може,а за жените хм хм има некои кои што се солидарни ама само ако е лезбејка ;)

Според мене ..зависи за кои мажи или кои жени ги анализираш.
Мислам не можиш според полот да класифицираш.

а за жените хм хм има некои кои што се солидарни ама само ако е лезбејка ;)

Невидена глупост тресна сега....демек, (не)солидарноста е определена со нечија сексуална ориентација:facepalm:

Невидена глупост тресна сега....демек, (не)солидарноста е определена со нечија сексуална ориентација:facepalm:
можеби тропам глупости, ама забележав дека лезбејките им посветуваат повеќе внимание кон саканата личност одколку некоја другарка значи е солидарна ,а камо ли другарка што не им посветува внимание :D можеби грешам ама ај не е битно оти нејќам да прерасне сериозни дискусии :)

Оваа дебата неколку пати сум ја правела во животов и секогаш имало интересни дискусии и примери. Сега факт е дека е малку генерализирачка, ама сепак може да има интересна дискусија.

Обично се тврдело дека мажите се посолидарни меѓу себе и дека другар ќе застане секогаш зад другарот и ќе го поддржи дури и кога не е за поддржување, за разлика од женските друштва.

Се согласувате ли со ова?
Какво е вашето искуство до сега?
И што вие лично подразбирате под солидаризирање со другар/другарка?

ja mislam i dvete

Оваа дебата неколку пати сум ја правела во животов и секогаш имало интересни дискусии и примери. Сега факт е дека е малку генерализирачка, ама сепак може да има интересна дискусија.

Обично се тврдело дека мажите се посолидарни меѓу себе и дека другар ќе застане секогаш зад другарот и ќе го поддржи дури и кога не е за поддржување, за разлика од женските друштва.
Лесно е ова.
Да ти поставам прашање и го знам одговорот.
Надвор врне,ти имаш чадор.Ти приоѓам и ти велам дека сум "жива вода", можам да се разболам.Што ќе направиш?

Лесно е ова.
Да ти поставам прашање и го знам одговорот.
Надвор врне,ти имаш чадор.Ти приоѓам и ти велам дека сум "жива вода", можам да се разболам.Што ќе направиш?
Ќе ти го дадам чадорот, додека не се засолниш некаде за да можеш да се снајдеш, а ако си ми уз пат ќе ти правам друштво додека не се снајдеш.

Мажите се посолидарни , еве пример .. побарај му на женско ретко кое дава , а маж одма на секое женцко би му дал :D

Мажите се сечии, жените ничии:D:LOL:
А и зависи ШТО бараш бе брат;)

Мажите,жените се љубомори.
Под маж не се подразбира само мандало да имаш, тестиси и пенис не се доволни за да некого наречеш маж.
Маж е карактерна особина.
И шкорпион има тестиси и пенис али никако во никој случај не можеш да го наречеш маж.

Под маж не се подразбира само мандало да имаш, тестиси и пенис не се доволни за да некого наречеш маж.
Маж е карактерна особина.

Еј добро незнаев...мужиште! Моја грешка опрости.

Ќе ти дадам 50 денари да си купиш чадор и да не досаѓаш на непознати по улица.
Ќе ти го дадам чадорот, додека не се засолниш некаде за да можеш да се снајдеш, а ако си ми уз пат ќе ти правам друштво додека не се снајдеш.
Философско е прашањето.
Ако ми понудиш да се засолнам,тогаш ти си мој господар.
Ако останеш со мене на дожд,ако продолжиш по мојот пат,тогаш ти си спремен да живееш и да умреш како мене.

Офтопик пост после мојов пост заработува казна.
Продолжете

Никад не ми идело филозофирањето. А сега знам и зошто, зошто ме тера на смеење :)
Прашањево оригинално потекнува од времето на робовите.Кој ќе одговори погрешно станува "жена" или потчинет ,а кој точно е примен во групата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom