Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Да ве прашам, гледа некое блажено чедо од вас преку ова торент стрим?

Да ве прашам, гледа некое блажено чедо од вас преку ова торент стрим?

Сопкаст Ru3 работи одлично...

Формацијата 4-1-4-1 и изгледа пак ке притискаме како првото полувреме против Алвејслуз...

Руни на местото на Велбек и мислам дека стариот ја има и формацијата и тимот за ЛШ.

Подобро сами да завршиме работа оти овој Фој секакви контакти ги свири.

Кагава со додавањето одлично ја почна акцијата.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Многу ја држат топката Тотен, а тоа ич не е добро ... Мора да направиме еден притисок и да бараме втор гол...

Пасот на Керик до Велбек во акцијата кога го дадовме голот...:vozbud:

Добро е што тотнем цела игра ја плеша по средина, како ги прочитал ферги алал му вера. Иако треба време за тактикава зошто кагава во средина место клевз е боље и руни место велбек би било полн погодок ко што напиша погоре Inglourious Basterd. А велбек, младичов е влезен во барса филм, му треба малце ладење.
За рвп немам коментар, класа си е класа. Керик исто.

Добро е што тотнем цела игра ја плеша по средина, како ги прочитал ферги алал му вера. Иако треба време за тактикава зошто кагава во средина место клевз е боље и руни место велбек би било полн погодок ко што напиша погоре Inglourious Basterd. А велбек, младичов е влезен во барса филм, му треба малце ладење.
За рвп немам коментар, класа си е класа. Керик исто.

Не ми се верува дека ова јас ке го кажам, ама што ти згреши Велбек ова полувреме? Кој го отвори Клеверли на крило за асистенција?

Руни секако влага само дебелото не е спремно за 90 минути. Единствена секирација ми е Евра што е на жут. Треба да влезе може Јанг за да му помогне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom