Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Луѓе гледате ли Селби против Дот чуда се случуваат каков меч аооо
Дот водеше на почеток со 4-1 , но Селби се врати во игра 4-4 па во драматичен фрејм со 64-64 двајцата се фрлаше паричка кој да игра прв со црната немаше среќа Селби и го доби Дот тој фрејм , но еве го Селби сега изедначува на 5-5 и се игра последен фрејм за победа .. Иначе јас сум за Селби, упатете поглед во публиката кога ќе ја дадат само колку заспании фаци има кутрите они 5 саати не се мрднати од место
т.с имаше заспани сега еве ги почнаа да се будат да се возбудуваат
6-5 победа за Селби каков меч каква победа секоја чест
Селби подобар од Робертсон во меѓусебните дуели со 5-3 се надеваме ќе гледаме добро и интересно финале ..
Британски Мастерс 2013
од 13 јануари 2013 до 20 јануари 2013
во лондонската Александра Палата
18 јануари 2012
Шести ден - Четвртина финале:
...
Не си навикнат уште дека е 2013Да, судејќи според маките низ кои помина со Дот, Селби заслужено се пласираше во финалето на Британскиот Мастерс 2013.
Британски Мастерс 2013
од 13 јануари 2013 до 20 јануари 2013
во лондонската Александра Палата
19 јануари 2013
Нил Робертсон 6:2 Шон Марфи;
Граем Дот 5:6 Марк Селби;
Денес, недела, 20 јануари 2013, во финалето на Британскиот Мастерс 2013, силите ќе си ги измерат:
Нил Робертсон - Марк Селби;
Во пост #390 сум патувал низ времето, дури година дена назад:
Не си навикнат уште дека е 2013иначе ти како поискусен што мислиш победа за Селби или Робертсон ?
Гледам на резултати 5-3 води Селби , браво браво немoжев да ги гледам прееска , а сега пуштам еуроспорт замрзната е нешто .. :/Да, не сум навикнат сеуште дека е 2013.
Очекував Шон Марфи да изгуби од Нил Робертсон бидејќи не знае да игра со онака забрзано темпо како Робертсон и најсигурно никогаш нема да биде експерт во внесување на топки од голема далечина како што е Робертсон.
Претпоставував дека Марк Селби ќе го победи Граем Дот, но знаејќи колку е жилав Дот, не ме изненадија маките низ кои мораше да помине Селби вчера за да го победи Дот во последниот одлучувачки 11-ти фрејм.
Лично мислам дека ако Селби остане концентриран на играта и не дозволи притисокот да го совлада, сигурно ќе го победи Робертсон, во спротивно, на Робертсон не му бега успешна одбрана на титулата која ја освои во финалето на Британскиот Мастерс 2012.
Дали камерата не ја фати убаво, или не беше убаво дотерана и нашминкана, или навистина е грда, не знам, но Вики Лејтон, светска шампионка во професионален билијард и сопруга на Марк Селби, ми се виде ептееен грда вчера, можеби е до мене, но ептен грда ми се виде.
Многу ми е мило Селби што го тепаше пигментот од Австралија . Меѓу поомилените снукер играчи , одличен играч и карактер .
Туку Dexter26 , што им беше тоа од ушињата што им висеше на луѓето во публика бе ?Не ми беше јасно .