Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ради мене ваљда. Остај ги, викај пеер колку ти душа сака. Него АнФем нема да може да присуствува на собиранкиве зошто е во Шведска, но ќе ги дружи форумџииве на некои летни форумски собири кога ќе се прават, тогаш отприлика доаѓа во МК.

Него сигурен си дека беше АнФем? Да не била Алкарина?

kooperativa - Мор, и трета, мојата :mad:.
Еее не се сеќавам точно. Ама знам дека на темата за предновогодишната собиранка нешто пишевме, ме мрзи сеа да ја барам. Ама можно и Алкарина да била, доста познато ми е :)

Дојди де се заебавам ќе купиме крастаици е да го ебам проблем ли е сега тоа.

Па не знам, ти си организаторот на тој собир, морам колку-толку да ги следам правилата :D. Чим може одлично!

66du1k.jpg

ако е за картање и гејмање одма ќе најдеме место... Клубче медицинар.... башка све е ефтино таму...Има билиљард , фудбалче, пикадо , табла. сони , карти можеш сам си носиш не е проблем...кафе 30 ден , чај 20...се разбира има и сок пиво .... :)

ако е за картање и гејмање одма ќе најдеме место... Клубче медицинар.... башка све е ефтино таму...Има билиљард , фудбалче, пикадо , табла. сони , карти можеш сам си носиш не е проблем...кафе 30 ден , чај 20...се разбира има и сок пиво .... :)

Не сум бил таму, а за картање сум многу расположен за хант, за гејмање Street fighter (ама може и друга фајтерска игра).

Искрено барам девојка за пријателство на форумов, ништо повеќе. :)

И ти како Веселинова почна со лични огласи...ај дефинирај какво пријателство, има многу видови "пријателства":D ;)

Искрено барам девојка за пријателство на форумов, ништо повеќе. :)
По "искрен" пост неам прочитано :icon_lol:
Машката популација од форумов не долази у обзир. Ти си сконцентриран да упознаеш само некоја другарка, со која ќе си искачате на кафе - ќе се дружите?:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom