Е па Германија ја тепаше Франција и ние ако тепаме сега ќе играме со Франција, а ако изгубиме играме со Германија...![]()
И која е посигурна варијанта, Германија или Франција

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е па Германија ја тепаше Франција и ние ако тепаме сега ќе играме со Франција, а ако изгубиме играме со Германија...![]()
Јас сеа почнав да гледам, може некој поупатен да објасни зашто Данска или ние не играме со пуна сила (ако е точно) и кои се комбинаториките ако тепаме, нерешено или изгубиме?
Да знам дали да се нервирам или да бидам лежерен![]()
Ако ја победиме Данска , играме со Франција а потоа со ШпанијаШо збориш па и ти па, каква ШпанијаСо А групата вкрстуваме, со победа идеме на Франција, со пораз против Германија...
Овој Хансен можеби е единствениот плав човек за кој сметам дека е ужасно грд и сакам да му ја пукнам вилицата.
Ич не се замарај!!! В недела играме против Германија или против Франција, само времето е различно.![]()
Кој бомбон мори жено, ко стринава на фаца да му седела две недели.Мене па ми е ко бомбон, ти леандро си изгубила усет ебаго.
Нека не те лажат Луси убав е Хансен само многу голови ни даде кога не требаше.Мене па ми е ко бомбон, ти леандро си изгубила усет ебаго.
Еј дај бе жити бога не ја загадувај темава.Мене па ми е ко бомбон, ти леандро си изгубила усет ебаго.