СП Шпанија 2013: Македонија - Данска 18.01.2013 20:15 часот

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Е па Германија ја тепаше Франција и ние ако тепаме сега ќе играме со Франција, а ако изгубиме играме со Германија... :)

И која е посигурна варијанта, Германија или Франција :)?

Јас сеа почнав да гледам, може некој поупатен да објасни зашто Данска или ние не играме со пуна сила (ако е точно) и кои се комбинаториките ако тепаме, нерешено или изгубиме?

Да знам дали да се нервирам или да бидам лежерен :D

Ич не се замарај!!! В недела играме против Германија или против Франција, само времето е различно. :pos:

Шо збориш па и ти па, каква Шпанија :pos: Со А групата вкрстуваме, со победа идеме на Франција, со пораз против Германија...
Ако ја победиме Данска , играме со Франција а потоа со Шпанија
Ако изгубиме од Данска играме со Германија и Хрватска.

Овој Хансен можеби е единствениот плав човек за кој сметам дека е ужасно грд и сакам да му ја пукнам вилицата.

Мене па ми е ко бомбон, ти леандро си изгубила усет ебаго.

Абе нека губат! Ако успееме да ја победиме Германија со Хрватска после ќе ни биде многу полесно.

Германија не е ништо послаба од Франција,ако не и подобра, незнам што се направи олку фама околу Франција,ние да си изиграме, да ја победиме Данска,па и да идеме после на Франција,што,храбрите среќа ги прати ,местачите несреќа,наводно Франција ја пуштила со Германија за да не се сретне после со Шпанија.

И нам ни фали брзина во напад како Данциве што прават

Абе овие Данска нели со втор состав ќе играа не им беше битно?
Што ти се гниди скандинавски, да беа Норвешка мајките ќе ги пуштеа на терен.

Да ги преебеме данциве а после за французиве се знае...флаши Горска вода позади гол....кај може ќумбињата црни да останат рамнодушни..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom