- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 7.574
- Поени од реакции
- 4.242
Да бе затоа губат 2 разликаФранција засега си ГАЗИ

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да бе затоа губат 2 разликаФранција засега си ГАЗИ
Да бе затоа губат 2 разлика![]()
Зависи и од нас ама и двете се доста јаки и Германија и Франција.Па што кур ајо губат не е завршено. Ако победи Германија ние ќе играме со?
Ако тепа Германија, ништо чудно да попуштат нашите/
Највеќе ни одговара Германија да изгуби сега, Црна Гора да извади нерешено или победа против Бразил и ние да ја тепаме Данска.Постојат шанси да играме и со Тунис,во случај на пораз на Германците и пораз на Бразил од Црна Гора вечер.Три екипи ќе имаат ист број на бодови ,по 6(Германија,Тунис,Бразил).
Поради подобар меѓусебен дуел Тунис ќе биде втор.
Германија +7 гол разликаПостојат шанси да играме и со Тунис,во случај на пораз на Германците и пораз на Бразил од Црна Гора вечер.Три екипи ќе имаат ист број на бодови ,по 6(Германија,Тунис,Бразил).
Поради подобар меѓусебен дуел Тунис ќе биде втор.
Оптимистички,ама зашто да не?Највеќе ни одговара Германија да изгуби сега, Црна Гора да извади нерешено или победа против Бразил и ние да ја тепаме Данска.
Сценарио од соништата
Тогаш ќе играме со Тунис кој остана без најдобриот стрелец.
Германија веројатно ќе изгуби, ама Црна Гора игра многу слабо, тешко дека ќе остане непоразена против Бразил...
А и ние тешко дека ќе тепаме![]()
Јас што реков бе срце?Германија +7 гол разлика
Тунис -3
Бразил -5
Значи и да изгуби Германија пак е втора, но само ако Бразил ја победи Црна Гора. Ако киксне Бразил, е тогаш Тунис е втор поради подобра меѓусебна со Германија