Како да се освои и задржи женското внимание?

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Него прашај го чоек ^^ Не знам ни ја како!
Благодарам. Овој одговор многу кажува. Сериозно.
--- надополнето: 18 јануари 2013 во 14:35 ---
Зошто ја сведуваш дискусијата и ти, како и други претходно на лично ниво, кога девојката цело време дискутира на темата генерализирајќи?

Знам дека е офтопик и бриши слободно...
Бидејќи, од една страна, истата девојка вели дека нема општа формула што важи за сите, а од друга страна нема ни *специфична* формула, што важи само за неа.

Со други зборови, не може да дискутира општо, а не може ниту специфично. А сепак дискутира.

И не е офтопик на оваа тема.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Заклучок!
Женско внимание може да се задржи со навреди. Ви реплицираат само да ве стават кај ви е местото, не дека сте им интересни.
Мене искрено не ми сте. Познавајќи ги девојките, со една од нив да седнете на маса, има лигите да ви истечат и ќе почнете да се глупирате само за да им го задржете вниманието. :love:

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Шкорпи стајл, знаев дека кога тогаш ќе излезеш од ормарот. :) Битцх!
:love:шо да праиш, ќути барем ме собира во регалот :pipi:
Лошо ќе беше ако не ме збираше во него,немаше да можам ни да влезам ни да излезам :pos:

N

Nessa Alcarin

Гостин
:love:шо да праиш, ќути барем ме собира во регалот :pipi:
Лошо ќе беше ако не ме збираше во него,немаше да можам ни да влезам ни да излезам :pos:
Не знам дали ова ти го имаат кажено до сега, можеби не вака преку форум, може некоја во живо ти го има кажано, но сепак морам и јас да ти кажам зошто навистина: Многу си вицкаст, човече. :)

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Не знам дали ова ти го имаат кажено до сега, можеби не вака преку форум, може некоја во живо ти го има кажано, но сепак морам и јас да ти кажам зошто навистина: Многу си вицкаст, човече. :)
Велиш ?
Благодарам за комплиментот.:pipi:

2

~2A

Гостин
Заклучок!
Женско внимание може да се задржи со навреди. Ви реплицираат само да ве стават кај ви е местото, не дека сте им интересни.
Мене искрено не ми сте. Познавајќи ги девојките, со една од нив да седнете на маса, има лигите да ви истечат и ќе почнете да се глупирате само за да им го задржете вниманието. :love:
Оти бе толку си кревате цените, зошто толку се однесувате арогантно полни со самодоверба како се да можите ?
Со вакво понашање одамна сум ги отфрлал после поминатите 5 минути, затоа што не сакам опнати женЦки.Што ти фали да се однесуваш малце поприбрано, посмирено и понежно како што доликува на некое женско?
И да ми се допадне таа јаката женска, едноставно ќе се однесувам со неа идиотски. :)

Т.е. ко че видиш во глобала не сте вие криви, такво е времето сеа каде што женските ги бираат машките. :)))

N

Nessa Alcarin

Гостин
^ Паметни сме, убави, слатки ко бомбони, по нас машките лудуваат, ко кученца се они.. ѕвезди ни симнуваат, цвеќиња купуваат, пијачки ни плаќаат, со коли дома не враќаат.... :pipi:

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
^ Паметни сме, убави, слатки ко бомбони, по нас машките лудуваат, ко кученца се они.. ѕвезди ни симнуваат, цвеќиња купуваат, пијачки ни плаќаат, со коли дома не враќаат.... :pipi:
Ова со коли дома не враќаат,некако најрелано ти е.;)

2

~2A

Гостин
Алкарина не ми работи "шифтот" иначе ќе те тагнев :X3:.
Пази шо прајш ова последново во очи ми падна... со коли дома Ве враќаат.... што би рекле комшиите замисли.. :sneaky:, па и домашните...

Ама ај не сакам да се расправам за банални работи сеуште не ми е време. :icon_mrgr:

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Песната излезе кога немаше таксиња... затоа, сега би било, со такси дома не враќаат :)
Да бе у денешно време кога сите коли возат,вас со таксиња ве враќаат?:icon_mrgr:
Или за да не ве видат комшиитее,па затоа со такси?:)

N

Nessa Alcarin

Гостин
Алкарина не ми работи "шифтот" иначе ќе те тагнев :X3:.
Пази шо прајш ова последново во очи ми падна... со коли дома Ве враќаат.... што би рекле комшиите замисли.. :sneaky:, па и домашните...

Ама ај не сакам да се расправам за банални работи сеуште не ми е време. :icon_mrgr:
Леле леле ... што би рекле комшиите леле, оти нели они треба да се најбитните луѓе во мојот живот... :)
Не знаете деца, не знаете како со девојки... Од цел пост се фаќате за враќањето дома со кола. Затоа најомилена поза од сексот ви е мастурбација со лева рака, се уште... :)
--- надополнето: 18 јануари 2013 во 17:43 ---
Да бе у денешно време кога сите коли возат,вас со таксиња ве враќаат?:icon_mrgr:
Или за да не ве видат комшиитее,па затоа со такси?:)
Да бе, затоа.. На колегата што ме враќа од работа секој ден, му велам една улица подоле да застане, за комшиите да не ме видат. :D
Ај вака да бидеме реални..
Кога сте излезени, запознавате девојче, си тргнувате да си одите, нема да ја поканите да ја пренесете со вашата кола? Тоа е чиста култура. Не значи ако прифати, дека е курва, или бетер. Едно вие ќе се направите џентлмен, она ќе стаса безбедно дома. Win - Win. Ама неее, според вас ако ти се качи во кола - курва е...
Ех деца, кажав јас, не знаете со девојки. :)

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Леле леле ... што би рекле комшиите леле, оти нели они треба да се најбитните луѓе во мојот живот... :)
Не знаете деца, не знаете како со девојки... Од цел пост се фаќате за враќањето дома со кола. Затоа најомилена поза од сексот ви е мастурбација со лева рака, се уште... :)
Па у Македонија затоа се живее,што ќе кажат другите сестроо...:)
--- надополнето: 18 јануари 2013 во 17:45 ---
Алкарина
Во ред е да те остава една кола, ама повеќе?Или па дечко ти има дома возен парк, па ги мења?

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
2

~2A

Гостин
You get mad? o_O

Па што она другоно ми изгледа пореално за понормални и поприбрани како што реков девојки... А тоа што лудуваат машките по вас алал да ви е.... што да ти речам не знам, не те знам... како изглеаш,вака карактерно 2- (n). Ама ај си викам форум е сите се јачаат овде,така да имам надеж...што да речам, се трудам да бидам шо е можно повеќе позитивен..

Не, си се чувам за прва брачна ноќ, сигурно најслатко ќе ми биди.. :vozbud::love:

Kajgana Shop

На врв Bottom