Како да се освои и задржи женското внимание?

• Креатор на темата Креатор на темата the_dark_men
  • Време на започнување Време на започнување
Него прашај го чоек ^^ Не знам ни ја како!

Благодарам. Овој одговор многу кажува. Сериозно.
--- надополнето: 18 јануари 2013 во 14:35 ---
Зошто ја сведуваш дискусијата и ти, како и други претходно на лично ниво, кога девојката цело време дискутира на темата генерализирајќи?

Знам дека е офтопик и бриши слободно...

Бидејќи, од една страна, истата девојка вели дека нема општа формула што важи за сите, а од друга страна нема ни *специфична* формула, што важи само за неа.

Со други зборови, не може да дискутира општо, а не може ниту специфично. А сепак дискутира.

И не е офтопик на оваа тема.

Заклучок!
Женско внимание може да се задржи со навреди. Ви реплицираат само да ве стават кај ви е местото, не дека сте им интересни.
Мене искрено не ми сте. Познавајќи ги девојките, со една од нив да седнете на маса, има лигите да ви истечат и ќе почнете да се глупирате само за да им го задржете вниманието. :love:
morrissey-bitch-please.gif

Шкорпи стајл, знаев дека кога тогаш ќе излезеш од ормарот. :) Битцх!
:love:шо да праиш, ќути барем ме собира во регалот :pipi:
Лошо ќе беше ако не ме збираше во него,немаше да можам ни да влезам ни да излезам :pos:

:love:шо да праиш, ќути барем ме собира во регалот :pipi:
Лошо ќе беше ако не ме збираше во него,немаше да можам ни да влезам ни да излезам :pos:
Не знам дали ова ти го имаат кажено до сега, можеби не вака преку форум, може некоја во живо ти го има кажано, но сепак морам и јас да ти кажам зошто навистина: Многу си вицкаст, човече. :)

Не знам дали ова ти го имаат кажено до сега, можеби не вака преку форум, може некоја во живо ти го има кажано, но сепак морам и јас да ти кажам зошто навистина: Многу си вицкаст, човече. :)
Велиш ?
Благодарам за комплиментот.:pipi:

Заклучок!
Женско внимание може да се задржи со навреди. Ви реплицираат само да ве стават кај ви е местото, не дека сте им интересни.
Мене искрено не ми сте. Познавајќи ги девојките, со една од нив да седнете на маса, има лигите да ви истечат и ќе почнете да се глупирате само за да им го задржете вниманието. :love:

Оти бе толку си кревате цените, зошто толку се однесувате арогантно полни со самодоверба како се да можите ?
Со вакво понашање одамна сум ги отфрлал после поминатите 5 минути, затоа што не сакам опнати женЦки.Што ти фали да се однесуваш малце поприбрано, посмирено и понежно како што доликува на некое женско?
И да ми се допадне таа јаката женска, едноставно ќе се однесувам со неа идиотски. :)

Т.е. ко че видиш во глобала не сте вие криви, такво е времето сеа каде што женските ги бираат машките. :)))

^ Паметни сме, убави, слатки ко бомбони, по нас машките лудуваат, ко кученца се они.. ѕвезди ни симнуваат, цвеќиња купуваат, пијачки ни плаќаат, со коли дома не враќаат.... :pipi:

^ Паметни сме, убави, слатки ко бомбони, по нас машките лудуваат, ко кученца се они.. ѕвезди ни симнуваат, цвеќиња купуваат, пијачки ни плаќаат, со коли дома не враќаат.... :pipi:
Ова со коли дома не враќаат,некако најрелано ти е.;)

Алкарина не ми работи "шифтот" иначе ќе те тагнев :X3:.
Пази шо прајш ова последново во очи ми падна... со коли дома Ве враќаат.... што би рекле комшиите замисли.. :sneaky:, па и домашните...

Ама ај не сакам да се расправам за банални работи сеуште не ми е време. :icon_mrgr:

Песната излезе кога немаше таксиња... затоа, сега би било, со такси дома не враќаат :)
Да бе у денешно време кога сите коли возат,вас со таксиња ве враќаат?:icon_mrgr:
Или за да не ве видат комшиитее,па затоа со такси?:)

Алкарина не ми работи "шифтот" иначе ќе те тагнев :X3:.
Пази шо прајш ова последново во очи ми падна... со коли дома Ве враќаат.... што би рекле комшиите замисли.. :sneaky:, па и домашните...

Ама ај не сакам да се расправам за банални работи сеуште не ми е време. :icon_mrgr:
Леле леле ... што би рекле комшиите леле, оти нели они треба да се најбитните луѓе во мојот живот... :)
Не знаете деца, не знаете како со девојки... Од цел пост се фаќате за враќањето дома со кола. Затоа најомилена поза од сексот ви е мастурбација со лева рака, се уште... :)
--- надополнето: 18 јануари 2013 во 17:43 ---
Да бе у денешно време кога сите коли возат,вас со таксиња ве враќаат?:icon_mrgr:
Или за да не ве видат комшиитее,па затоа со такси?:)
Да бе, затоа.. На колегата што ме враќа од работа секој ден, му велам една улица подоле да застане, за комшиите да не ме видат. :D
Ај вака да бидеме реални..
Кога сте излезени, запознавате девојче, си тргнувате да си одите, нема да ја поканите да ја пренесете со вашата кола? Тоа е чиста култура. Не значи ако прифати, дека е курва, или бетер. Едно вие ќе се направите џентлмен, она ќе стаса безбедно дома. Win - Win. Ама неее, според вас ако ти се качи во кола - курва е...
Ех деца, кажав јас, не знаете со девојки. :)

Леле леле ... што би рекле комшиите леле, оти нели они треба да се најбитните луѓе во мојот живот... :)
Не знаете деца, не знаете како со девојки... Од цел пост се фаќате за враќањето дома со кола. Затоа најомилена поза од сексот ви е мастурбација со лева рака, се уште... :)
Па у Македонија затоа се живее,што ќе кажат другите сестроо...:)
--- надополнето: 18 јануари 2013 во 17:45 ---
Алкарина
Во ред е да те остава една кола, ама повеќе?Или па дечко ти има дома возен парк, па ги мења?

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~

You get mad? o_O

Па што она другоно ми изгледа пореално за понормални и поприбрани како што реков девојки... А тоа што лудуваат машките по вас алал да ви е.... што да ти речам не знам, не те знам... како изглеаш,вака карактерно 2- (n). Ама ај си викам форум е сите се јачаат овде,така да имам надеж...што да речам, се трудам да бидам шо е можно повеќе позитивен..

Не, си се чувам за прва брачна ноќ, сигурно најслатко ќе ми биди.. :vozbud::love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom