nema koj da ti se vrati.... sreka imasА ако немаш бивши?
nema koj da ti se vrati.... sreka imasА ако немаш бивши?
pa del se od tvoeto minato by the way .... a minatoto ne sledi ama ne so emociiiама боли и кога не сакаш пак се потсетуваш на него ...хм и на бифши од пред 7 години уште мислам на нив...кажете ми зошто морав некни да го сонувам...одамна се убедив дека не ги сакам никој...не ни ги гледам...ниту па некој ми ги спомнува..ама длабоко во себе мислам на нив со самото убедување кога ке ми текни на нив кога си велам нема да мислиш на нив..а сепак мислите ми одат на нив...бифши...странци со спомени .... тие нема да се врата ..ама како да му ги вратам спомените
ама боли и кога не сакаш пак се потсетуваш на него ...хм и на бифши од пред 7 години уште мислам на нив...кажете ми зошто морав некни да го сонувам...одамна се убедив дека не ги сакам никој...не ни ги гледам...ниту па некој ми ги спомнува..ама длабоко во себе мислам на нив со самото убедување кога ке ми текни на нив кога си велам нема да мислиш на нив..а сепак мислите ми одат на нив...бифши...странци со спомени .... тие нема да се врата ..ама како да му ги вратам спомените
види не те искористил ако ти било убаво со него, што ти искористи, ти го потроши и сега ти го нема, или само грубо си поигра со твојата психа...Те сфаќам душо. Мене ме искористи и остави и пак го сакам како Првио ден ко го видов.
види не те искористил ако ти било убаво со него, што ти искористи, ти го потроши и сега ти го нема, или само грубо си поигра со твојата психа...
не се мешам , само сакам да ти кажам не те искористил, туку те повредил....која и да е прикаската..таја е скоро иста, слична ...само актерите се различниТи ко не ја знаеш сета приказна не се мешај