Зошто бившите не се враќаат?

• Креатор на темата Macedonian-Sun
  • Време на започнување
S

Sagan

Гостин
Пошо ако се враќаат, нема да ги викаме “бивши“.
Edit: Некој го рекол ова пред мене :facepalm:

H

-HRO

Гостин
Ако станал бивш, значи се случило нешто што ти укажува дека не е за тебе.
Така да бившиот да си остане бивш е најдобро :)

Член од
18 јули 2012
Мислења
132
Поени од реакции
47
Зашто тоа што се случило во минатото, треба да остане минато. Јас еднаш се вратив на бивш дечко и никогаш повеќе.

Член од
4 јули 2012
Мислења
14
Поени од реакции
2
Џабе, коа веќе се уништило се што некогаш постоело. Ништо нема да е исто .. Така да боље НЕ се враќај на стари срања .. Живот иде даље. :)

Член од
10 август 2012
Мислења
6
Поени од реакции
4
Не ти требаат бившите тие се веке прочитана книга а на прочитана книга не се наврајкај два пати бидејки веке и го знаеш крајот

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
ама боли:( и кога не сакаш пак се потсетуваш на него ...хм и на бифши од пред 7 години уште мислам на нив...кажете ми зошто морав некни да го сонувам...одамна се убедив дека не ги сакам никој...не ни ги гледам...ниту па некој ми ги спомнува..ама длабоко во себе мислам на нив со самото убедување кога ке ми текни на нив кога си велам нема да мислиш на нив..а сепак мислите ми одат на нив...бифши...странци со спомени ....:unsure: тие нема да се врата ..ама како да му ги вратам спомените :place:

Член од
17 јануари 2013
Мислења
4
Поени од реакции
2
ама боли:( и кога не сакаш пак се потсетуваш на него ...хм и на бифши од пред 7 години уште мислам на нив...кажете ми зошто морав некни да го сонувам...одамна се убедив дека не ги сакам никој...не ни ги гледам...ниту па некој ми ги спомнува..ама длабоко во себе мислам на нив со самото убедување кога ке ми текни на нив кога си велам нема да мислиш на нив..а сепак мислите ми одат на нив...бифши...странци со спомени ....:unsure: тие нема да се врата ..ама како да му ги вратам спомените :place:
pa del se od tvoeto minato by the way .... a minatoto ne sledi ama ne so emociii :D

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
Затоа што не ни треба тоа тие искуство, книга како на пример ' Природа и опшество' во 5то на кое понатаму се надградваш и учиш тоа е.

Член од
30 ноември 2012
Мислења
44
Поени од реакции
18

Те сфаќам душо. Мене ме искористи и остави и пак го сакам како Првио ден ко го видов.

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Те сфаќам душо. Мене ме искористи и остави и пак го сакам како Првио ден ко го видов.
види не те искористил ако ти било убаво со него, што ти искористи, ти го потроши и сега ти го нема, или само грубо си поигра со твојата психа...:facepalm::place:

Член од
30 ноември 2012
Мислења
44
Поени од реакции
18
види не те искористил ако ти било убаво со него, што ти искористи, ти го потроши и сега ти го нема, или само грубо си поигра со твојата психа...:facepalm::place:

Ти ко не ја знаеш сета приказна не се мешај

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Ти ко не ја знаеш сета приказна не се мешај
не се мешам , само сакам да ти кажам не те искористил, туку те повредил....која и да е прикаската..таја е скоро иста, слична ...само актерите се различни

Kajgana Shop

На врв Bottom