Сите убави мисли ТУКА!

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Ова страшно ми се свиѓа-
жива вистина (y)
Големите умови ги анализираат и дискутираат за идеите, средните умови анализираат случувања , а примитивните ги анализираат и дискутираат (читај оговараат) соговорниците.

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Не вози (не итај ) побрзо отколку што може да лета твојот ангел-чувар !

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Мојата филозофија е: Без филозофирање!

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Љубовта е виша математика- : секундна невнимателност и 1+1=3

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Јас веќе сум убеден дека, на некои луѓе главата им е само декоративен прилог на газот .

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Не му ја тргајте маската на подлецот, лицето му е уште поодвратно.

L

Luki Junior

Гостин
Ова страшно ми се свиѓа-
жива вистина (y)
Големите умови ги анализираат и дискутираат за идеите, средните умови анализираат случувања , а примитивните ги анализираат и дискутираат (читај оговараат) соговорниците.
Елинор Рузвелт.

Змејко и

Гледачот Дуле од Велес
Член од
10 април 2005
Мислења
1.103
Поени од реакции
1.419
Елинор Рузвелт.
Ја сум пијан, ама оваа била страшно грда, и грда ќе остане на сите слики. Утре ќе се отрезнам, а таа ќе остане грда засокогаш.

L

Luki Junior

Гостин
Ја сум пијан, ама оваа била страшно грда, и грда ќе остане на сите слики. Утре ќе се отрезнам, а таа ќе остане грда засокогаш.
Черчил у неговото најдобро издание. Philosophically properly pickled on highball.

"Neither the hand nor the mind alone would amount to much without aids and tools to perfect them."

Bacon

Змејко и

Гледачот Дуле од Велес
Член од
10 април 2005
Мислења
1.103
Поени од реакции
1.419
Черчил у неговото најдобро издание. Philosophically properly pickled on highball.

"Neither the hand nor the mind alone would amount to much without aids and tools to perfect them."

Bacon
Иронично е што џиберинката живеела пред Дарвин и не знаела дека алатките се дериват само на раката и умот. Којзнае колку ќе се израдувал да сфател дека е се тоа поврзано во позитивен фидбек луп.

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Мажот никогаш во животот не треба да се пожали на две работи : на сопругата и на автомобилот, самиот ги избира.;)

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
„Таа беше голем маж кој имаше една мана – беше жена“, напишал еднаш Волтер за неговата долгогодишна сопатничка.

Кога таа починала, Волтер му напишал на еден пријател: „Не загубив љубовница, туку половина од себе, душа за која изгледа дека мојата душа беше направена.“

Kajgana Shop

На врв Bottom