И сител не беше нешто и таа беше таква само што таа ги делеше на 2 дела епизодите од 5-тата сезона беа помали, но оваа од 6-тава беа од 90-120 мин. Исто и со следнава 7-ма сезона ќе биде поделбата на 3 дела.
Незнам дали ќе се сложите со мојава идеја знам дека некој од телевизииве на форумов ја чита оваа тема па би му предложил следнава сезона да одвојат термин од 21 часот до 23 часот за долина на волците и цела епизода да даваат поарно е во сабота и недела да даваат цели епизоди да нема делење поарно викенд да се чека, а не вака 5 дена и баш на најочекуваниот момент кинат со реклама и плус викаа продолжуваме останете со Канал 5 и после даваат следно во наредната епизода погрда работа од тоа нема. Па како можат во турција во четврток игра секоја епизода цела колку што си е да е даваат а кај нас да не мамат со израстоци на серии кога една сезона викаат во турција е една тоа значи една а не три дела, и една сезона има 33 епизоди а не 79 како што направија со 6-тава сезона. Јас сум ЗА ЦЕЛА СЕЗОНА од серијалов Долина на волците - Замка (или Заседа кој како му одговара) во викенд издание целосна епизода. Толку од мене засега.