Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Провери на маил да не ти стигнало нешто. И јас знам ја играв ама да ме убиеш незнам дали имав проблеми со Steam

нема ништо. без везална ситуација.

Пробувам да продадам некои ајтеми за дота 2, денес конечно земав дебитна картичка и сакав да продадам нешто, внесувам цена и штиклирам дека прифаќам, и кога стиснам ОК ми се појавува ова :
You are not allowed to sell this item. The Community Market might be temporarily disabled or your account might be restricted from using the Community Market.Дали некој знае во што е проблемот и како да го решам? Благодарам.

Пробувам да продадам некои ајтеми за дота 2, денес конечно земав дебитна картичка и сакав да продадам нешто, внесувам цена и штиклирам дека прифаќам, и кога стиснам ОК ми се појавува ова :
You are not allowed to sell this item. The Community Market might be temporarily disabled or your account might be restricted from using the Community Market.Дали некој знае во што е проблемот и како да го решам? Благодарам.
Може привремено да ти е забрането да трејдуваш ако ти е нов акаунтот и ако немаш многу игри во него како заштита од злоупотреба со мултипл акаунтс. Најдобро пиши им на Steam Support прашај ги што е работата.

За да продаваш треба да имаш веќе купено некоја игра.

Е сеа, ако веќе имаш купувано игри, пиши на Support.

Имам веќе купено игра, акаунтот ми е стар 2 години, имам 7-8 игри. Работата е што како што прочитав, треба да поминат 30 дена од првото (за мене последна) купување на стим, за да се уверат дека не сум превара. Фак :)

Имам веќе купено игра, акаунтот ми е стар 2 години, имам 7-8 игри. Работата е што како што прочитав, треба да поминат 30 дена од првото (за мене последна) купување на стим, за да се уверат дека не сум превара. Фак :)
Шо сакаш да продадеш? може јас да ти го купам?

91% попуст на Sleeping Dogs имаше пред едно 9-10 саати, цената беше 4.49€.

Ако има заинтересирани да играме Dota 2 онака Кајгана style аднете ме на Steam.

iksimkd is my username :D

Arcania

ArcaniA: Fall of Setarrif

Portal

Tom Clancy's Splinter Cell Conviction™

Ако сака некој ги шиткам ефтинија :D

Како пират имам само неколку постари игри на стим и apparently aкаунтот ми вредел преку 100 долари (иако реално не е ни 5) според стимгифтс кои како сајт ме напнаа, па поклонувам, кој прв одбере игра - ја добива (as in една игра на еден човек):

Torchlight
Magicka
Dead Space
Mirror's Edge
Hydrophobia: Prophecy
Q.U.B.E
The Misadventures of P.B. Winterbottom
и ако некој не ја фатил гага Меtro 2033

другиве ќе да се фри, секако ако понуди некој за возврат некоја неизиграна, нема да ја одбијам. ;)

Edit: eve poso mi se puka zombinja l4d2 za site, ako se pojavi nekoj u meduvremenu.

hydrophobia (koja neoptimizirana igra samo ej) ide kaj acereal

dead space kaj Shutter-.-

misadventures.. kaj deteCvejce
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 20:58 ---
Uste nekoj da objasni kako da gi pratam :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom