- Член од
- 31 март 2008
- Мислења
- 2.630
- Поени од реакции
- 1.977
Провери на маил да не ти стигнало нешто. И јас знам ја играв ама да ме убиеш незнам дали имав проблеми со Steam
нема ништо. без везална ситуација.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Провери на маил да не ти стигнало нешто. И јас знам ја играв ама да ме убиеш незнам дали имав проблеми со Steam
Може привремено да ти е забрането да трејдуваш ако ти е нов акаунтот и ако немаш многу игри во него како заштита од злоупотреба со мултипл акаунтс. Најдобро пиши им на Steam Support прашај ги што е работата.Пробувам да продадам некои ајтеми за дота 2, денес конечно земав дебитна картичка и сакав да продадам нешто, внесувам цена и штиклирам дека прифаќам, и кога стиснам ОК ми се појавува ова :
You are not allowed to sell this item. The Community Market might be temporarily disabled or your account might be restricted from using the Community Market.Дали некој знае во што е проблемот и како да го решам? Благодарам.
Пробувам да продадам некои ајтеми за дота 2, денес конечно земав дебитна картичка и сакав да продадам нешто, внесувам цена и штиклирам дека прифаќам, и кога стиснам ОК ми се појавува ова :
You are not allowed to sell this item. The Community Market might be temporarily disabled or your account might be restricted from using the Community Market.Дали некој знае во што е проблемот и како да го решам? Благодарам.
Шо сакаш да продадеш? може јас да ти го купам?Имам веќе купено игра, акаунтот ми е стар 2 години, имам 7-8 игри. Работата е што како што прочитав, треба да поминат 30 дена од првото (за мене последна) купување на стим, за да се уверат дека не сум превара. Фак![]()
Ако веќе ти се активирани на твојата сметка - никако.hydrophobia (koja neoptimizirana igra samo ej) ide kaj acereal
dead space kaj Shutter-.-
misadventures.. kaj deteCvejce
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 20:58 ---
Uste nekoj da objasni kako da gi pratam![]()