- Член од
- 31 март 2008
- Мислења
- 2.596
- Поени од реакции
- 1.927
нема ништо. без везална ситуација.Провери на маил да не ти стигнало нешто. И јас знам ја играв ама да ме убиеш незнам дали имав проблеми со Steam
нема ништо. без везална ситуација.Провери на маил да не ти стигнало нешто. И јас знам ја играв ама да ме убиеш незнам дали имав проблеми со Steam
Може привремено да ти е забрането да трејдуваш ако ти е нов акаунтот и ако немаш многу игри во него како заштита од злоупотреба со мултипл акаунтс. Најдобро пиши им на Steam Support прашај ги што е работата.Пробувам да продадам некои ајтеми за дота 2, денес конечно земав дебитна картичка и сакав да продадам нешто, внесувам цена и штиклирам дека прифаќам, и кога стиснам ОК ми се појавува ова :
You are not allowed to sell this item. The Community Market might be temporarily disabled or your account might be restricted from using the Community Market.Дали некој знае во што е проблемот и како да го решам? Благодарам.
За да продаваш треба да имаш веќе купено некоја игра.Пробувам да продадам некои ајтеми за дота 2, денес конечно земав дебитна картичка и сакав да продадам нешто, внесувам цена и штиклирам дека прифаќам, и кога стиснам ОК ми се појавува ова :
You are not allowed to sell this item. The Community Market might be temporarily disabled or your account might be restricted from using the Community Market.Дали некој знае во што е проблемот и како да го решам? Благодарам.
Шо сакаш да продадеш? може јас да ти го купам?Имам веќе купено игра, акаунтот ми е стар 2 години, имам 7-8 игри. Работата е што како што прочитав, треба да поминат 30 дена од првото (за мене последна) купување на стим, за да се уверат дека не сум превара. Фак![]()
Ако веќе ти се активирани на твојата сметка - никако.hydrophobia (koja neoptimizirana igra samo ej) ide kaj acereal
dead space kaj Shutter-.-
misadventures.. kaj deteCvejce
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 20:58 ---
Uste nekoj da objasni kako da gi pratam![]()