Steam: Официјална дискусија

Член од
16 март 2009
Мислења
187
Поени од реакции
76
Пробувам да продадам некои ајтеми за дота 2, денес конечно земав дебитна картичка и сакав да продадам нешто, внесувам цена и штиклирам дека прифаќам, и кога стиснам ОК ми се појавува ова :
You are not allowed to sell this item. The Community Market might be temporarily disabled or your account might be restricted from using the Community Market.Дали некој знае во што е проблемот и како да го решам? Благодарам.

white_eagle

: : stuck in void : :
Член од
21 јануари 2008
Мислења
953
Поени од реакции
716
Пробувам да продадам некои ајтеми за дота 2, денес конечно земав дебитна картичка и сакав да продадам нешто, внесувам цена и штиклирам дека прифаќам, и кога стиснам ОК ми се појавува ова :
You are not allowed to sell this item. The Community Market might be temporarily disabled or your account might be restricted from using the Community Market.Дали некој знае во што е проблемот и како да го решам? Благодарам.
Може привремено да ти е забрането да трејдуваш ако ти е нов акаунтот и ако немаш многу игри во него како заштита од злоупотреба со мултипл акаунтс. Најдобро пиши им на Steam Support прашај ги што е работата.

П

Паган-др

Гостин
За да продаваш треба да имаш веќе купено некоја игра.

Е сеа, ако веќе имаш купувано игри, пиши на Support.

Член од
16 март 2009
Мислења
187
Поени од реакции
76
Имам веќе купено игра, акаунтот ми е стар 2 години, имам 7-8 игри. Работата е што како што прочитав, треба да поминат 30 дена од првото (за мене последна) купување на стим, за да се уверат дека не сум превара. Фак :)

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.233
Поени од реакции
338
Имам веќе купено игра, акаунтот ми е стар 2 години, имам 7-8 игри. Работата е што како што прочитав, треба да поминат 30 дена од првото (за мене последна) купување на стим, за да се уверат дека не сум превара. Фак :)
Шо сакаш да продадеш? може јас да ти го купам?

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.807
max payne 3 12 евра ... now or never bitches :D

Член од
19 април 2012
Мислења
429
Поени од реакции
681
91% попуст на Sleeping Dogs имаше пред едно 9-10 саати, цената беше 4.49€.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Ако има заинтересирани да играме Dota 2 онака Кајгана style аднете ме на Steam.

iksimkd is my username :D

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.233
Поени од реакции
338
Arcania

ArcaniA: Fall of Setarrif

Portal

Tom Clancy's Splinter Cell Conviction™

Ако сака некој ги шиткам ефтинија :D

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.705
Поени од реакции
34.247
Како пират имам само неколку постари игри на стим и apparently aкаунтот ми вредел преку 100 долари (иако реално не е ни 5) според стимгифтс кои како сајт ме напнаа, па поклонувам, кој прв одбере игра - ја добива (as in една игра на еден човек):

Torchlight
Magicka
Dead Space
Mirror's Edge
Hydrophobia: Prophecy
Q.U.B.E
The Misadventures of P.B. Winterbottom
и ако некој не ја фатил гага Меtro 2033

другиве ќе да се фри, секако ако понуди некој за возврат некоја неизиграна, нема да ја одбијам. ;)

Edit: eve poso mi se puka zombinja l4d2 za site, ako se pojavi nekoj u meduvremenu.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.705
Поени од реакции
34.247
hydrophobia (koja neoptimizirana igra samo ej) ide kaj acereal

dead space kaj Shutter-.-

misadventures.. kaj deteCvejce
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 20:58 ---
Uste nekoj da objasni kako da gi pratam :)

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569

Kajgana Shop

На врв Bottom