Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве ти...дајте линк од некој добар антивирус фри
Лујѓе, од скоро користам Аваст антивирус, и сакам да знам ко ќе најди вирус шо треба да прам... Пр: имам опции move to chest, repair, delete, nothing... Е сега сакам да знам шо е најсоодветно шо треба да кликнам... Јас ко ми најде вируси кликав delete, ама нз дали треба така. И уште нешто нели за една година е Аваст, ко ќе помини една година да го инсталирам пак, пак ќе си се продолжи за една година?
btw Ај белки сега ќе одговорите![]()
А овде треба да се регистрирам после една година? Оти сега ко го инсталирав се регистрирав.
А овде треба да се регистрирам после една година? Оти сега ко го инсталирав се регистрирав.
Ахам, а дали можи ко ќе ми истече, да го унинсталирам па пак да го инсталирам?Да, одкако ќе ти истече, или неколку дена пред тоа.
Ахам, а дали можи ко ќе ми истече, да го унинсталирам па пак да го инсталирам?
Океј. Значи неколку дена пред да ми истечи ќе се регистрирам тука и ќе ми стигни кодот... Е потоа кај треба да го внесам во антивирусот?
Ама каде во антивирусот?
отвори го антивирусот -> Maintenance -> RegistrationАма каде во антивирусот?
Ама каде во антивирусот?
Е, да и тука ми пишува дека имам уште 363 дена преостанато, и подолу пишува Insert Avast Pro/Internet security license key.отвори го антивирусот -> Maintenance -> Registration
А тебе ако те мрзи да објасниш немора да пишуваш. Штото глупи деца кај се наојѓат олкуу шупакот на антивирусот па и ти па земи почни ја процедурата, не е ракетна наука де, се пишува само треба да започнеш да прочиташ и да оствариш или пиши пак ако треба шеми да цртаме
Штото глупи деца кај се наојѓат олку![]()