Како да се освои и задржи женското внимание?

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Јас знам почесто женЦките што сакаат на млади години.... сакаат некој badass ликови,па доколку остане со него и вклучат брак така настануваат насилства, барем јас така мислам. После таа дотичната како што почесто викаат на форумов :pos:, ќе игра брканица по институции против насилство...

Друга варијанта исто badass ликови,арно ама паметната си го има како секундарна цел, ако не за друго да не е сингл пошто не е кул.
И си чека да се фати на јадицата некој со пари па после се друго, не се секирај ќе го засака и ти па.. ;)

Ве молам да ме извините од понежниот пол, ама поголемиот број на девојки е ваков, барем од тие што ги знам вака прават. ;)
Море ај они паметно си праат.... :D знаеш како викаат дур има овци ќе има и кој да ги стриже...така да дур се понашаме ко овци ќе не стрижат....мада у долг план они страдаат али ипак....

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.153
Поени од реакции
5.993
Дааа бе, све у нас жените проблемот, ние нејќеме фини момци а вие пустите од фини пофини, од паметни попаметни, од убави поубави :)
Не ви текнало некад да се погледнете у огледало, да видите да не е у вас проблемчето случајно..?
Не се брои финоќата ако си грд, господине Смерт :) Или глуп :) Или неспособен околу девојче:) Или било која комбинација од овие три.

Или ако има нешто четврто што ти фали, а е критериум за дотичната, for that matter.

Ама полесно е да плукаш врз цел женски род него да се соочиш со фактот дека си ташак и не знаеш да ја освоиш девојката што ти се допаѓа, нели? :)
Ќе ти држеше муабетов ако "ташакот" кому се обраќаш немал женска до сега. Али ете по некоја случајност овој грд, глуп и неспособен момак имал неколку женски до сега. Е сега не сум некое ебачиште што имало 100 женски и не се ни правам таков. Али што се дешава ако една или повеќе од женскиве со кои сум бил, без разлика на тоа што со нив сум бил максимално фин, никад не сум ги повредил, не сум ги тепал ни навредил, не сум ги изварал, после некое време ми каже "ја те гледам само како другар, треба да прекинеме и да продужиме како другари" ? Како ќе го објасниш тоа?

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Ќе ти држеше муабетов ако "ташакот" кому се обраќаш немал женска до сега. Али ете по некоја случајност овој грд, глуп и неспособен момак имал неколку женски до сега. Е сега не сум некое ебачиште што имало 100 женски и не се ни правам таков. Али што се дешава ако една или повеќе од женскиве со кои сум бил, без разлика на тоа што со нив сум бил максимално фин, никад не сум ги повредил, не сум ги тепал ни навредил, не сум ги изварал, после некое време ми каже "ја те гледам само како другар, треба да прекинеме и да продужиме како другари" ? Како ќе го објасниш тоа?
Не се остри шеќер, не те нареков тебе ташак, тоа беше општо :) <3

И, шо треба сеа да ти објаснам? Зашо те оставаат девојките?
Зашо веќе не си boyfriend material. Или нешто и фалело, или предолго време ништо не и фалело па и здосадило. Каква филозофија бараш?
Треба да ти појаснувам дека за да задржиш девојка, треба цело време да ја држиш заинтересирана?

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.153
Поени од реакции
5.993
Не се остри шеќер, не те нареков тебе ташак, тоа беше општо :) <3

И, шо треба сеа да ти објаснам? Зашо те оставаат девојките?
Зашо веќе не си boyfriend material. Или нешто и фалело, или предолго време ништо не и фалело па и здосадило. Каква филозофија бараш?
Треба да ти појаснувам дека за да задржиш девојка, треба цело време да ја држиш заинтересирана?
Е тоа е одговорот што го барав. Значи више сум и здосадил, не сум и бил интересен.

Тоа сакав да го кажам уште од почетокот. Фините момци се досадни и неинтересни, а лошите момци се тие што им се интересни на девојките, без разлика на тоа колку ги повредуваат, се понашаат говнарски со нив, ги вараат и слично.

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Е тоа е одговорот што го барав. Значи више сум и здосадил, не сум и бил интересен.

Тоа сакав да го кажам уште од почетокот. Фините момци се досадни и неинтересни, а лошите момци се тие што им се интересни на девојките, без разлика на тоа колку ги повредуваат, се понашаат говнарски со нив, ги вараат и слично.
Ти ме читаш ли мене? Ти моеш да биде многу фин и досаден, а и многу фин и интересен. Каква врска има едното со другото?

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.153
Поени од реакции
5.993
Ти ме читаш ли мене? Ти моеш да биде многу фин и досаден, а и многу фин и интересен. Каква врска има едното со другото?
ОК, дефинирај каков би бил фин и интересен момак.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146

Тоа шо си налетал на такви женски не се они криви ти си ги одбрал такви. Според твоево сите се лоши момци само ти си фин? Околу финоќата треба другите да кажат а не сам да се пофалиш;) Не се замарај со минатото, прошло. Извлечи поука од претходни врски и пушти се у акција. Олабај се

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.153
Поени од реакции
5.993
Околу финоќата треба другите да кажат а не сам да се пофалиш;)
Самата она (последнава бивша) вика дека сум многу фин, истото го викаат и нејзини другарки. Ја само пренесувам она што ми е кажано. Не сум од тој тип "умре циганката што ме фалеше". :)

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Самата она (последнава бивша) вика дека сум многу фин, истото го викаат и нејзини другарки. Ја само пренесувам она што ми е кажано. Не сум од тој тип "умре циганката што ме фалеше". :)
Па нели она не чинела? :pipi:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
ДА коа ќе ти скурчи играчката шутни ја пошо не е интересна веќе....

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.840
Не треба да си само фин :) За фини ги има и жени и мажи. Треба во психата да им нурниш малку подлабоко. Што всушност сакаат тие, на што гледаат предизвик, какви се нивните барања, што им е интересно, дали имате заеднички допирни точки, ако ги имате премногу и чини и не чини оти че имате исто мислење и досадно можи да ви биди, дали истата сака да и одиш по газот цело време и дали истата слуша кога треба да слуша.......овие се прашања и уште мал голем број на кој си даваш одговор и гледаш дали оди или не оди работата. Голем дел женски се палат на овчарчиња, глупаци и модерни сељаци знајш зошто? Затоа што голем дел женски се исти ко нив, овчарки, сељјанки и глупачки. Е сега ти си во тој малиот број по кажувањето, па барај од малиот број на женски. Според мене не ти треба скокање во кошот на големиот број, освен ако истото не го гледаш како предизвик и желба за задоволување на некои афинитети. :)

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Jас сам фин и интересен. Само шо сам грозен. :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:
Ти си беден,мизерен...а знаеш зошто?

Кај и да имам нешто прочитано твое,све е,јас сум грд,јас сум дебил,јас сум селско дете,мене ни една пичка не ме сака ради тоа...
И овде на форумов пробуваш да ќариш нешто,пробувајќи да направиш за тебе таква слика,која што ќе е стварно за жалење.
Ти сакаш да имаш девојка која ќе те жали,како можеш толку да се потценуваш,па макар и да сум најгрдиот на свет (не дека сум :icon_mrgr:),нема да паднам на тоа ниво да пробувам да бркам девојки кои што ќе се со мене само од жал,подобро ќе се попедрчам отколку тоа твоето,барем денес имаш колку сакаш слободни педери (истакнатиот педер на форумов нека не ми става лајк).
Неможе сите да се совршени како Анџелина Џоли и Бред Пит,затоа биди задволен од самиот себи си,и да знаеш дека за секое тенџере има и капаче.;)

Може го згрешив тајмингот,а и местото за мојов може глуп совет,може и не,ама брат касно е,а и не ми се спие,затоа прости ми.:)

Него прочитав дека си од Радовиш,ги знаеш браќата Столе и Дончо?

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.153
Поени од реакции
5.993
Па нели она не чинела? :pipi:
Никаде не реков дека не чинела. Да не чинеше, немаше да се замарам веќе со неа. Никогаш не сум рекол дека општо жените не чинат. Само кажувам дека повеќе ги привлекуваат лоши момци. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom