- Член од
- 7 август 2012
- Мислења
- 176
- Поени од реакции
- 11
Здраво ракометари јас сум еден почетник сега може ли мало прашање да ми дадете вежби да ги вежбал за шут или скок може со тегови јаже со се само вие дајте 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Доста кошаркари користат тегови на згловобите за да си го подобрат и продолжат скокот, пробај со тоа, а колку е здраво не знам.
Не сум вежбал ракомет, али секој спорт си бара и теретана. Имаш 15 години, не е рано да почнеш со теретана. Најбитно е да не правиш билдерска градба туку спортска. Значи повеќе повторувања со помали тежини, не да накачуваш со сила.Здраво ракометари јас сум еден почетник сега може ли мало прашање да ми дадете вежби да ги вежбал за шут или скок може со тегови јаже со се само вие дајте![]()
Како бе брат не му е рано да почне со теретана?На детето уште бркчиња не му пораснале ти во теретана го праќаш,само ќе се набие во теретана,нема да може да се извиши.Не сум вежбал ракомет, али секој спорт си бара и теретана. Имаш 15 години, не е рано да почнеш со теретана. Најбитно е да не правиш билдерска градба туку спортска. Значи повеќе повторувања со помали тежини, не да накачуваш со сила.
Мит е тоа дека со теретана се останувало низокКако бе брат не му е рано да почне со теретана?На детето уште бркчиња не му пораснале ти во теретана го праќаш,само ќе се набие во теретана,нема да може да се извиши.
Мали,остај теретаната сега,вежбај основни работи,и мој совет ти е теретана здравје накај 17-18 години.![]()
Абе да,и гените имаат тука улога,ама споредна.Мит е тоа дека со теретана се останувало низокСе расне со скокање и според гените. Ако сите во фамилија ти се ниски, нема шанси да си 2 метри, освен ако комшијата не направил беља
Башка, како што реков, не е класичен билдинг тренинг, туку повеќе за зацрвстување и ексползивност.
Брат јас одам во теретана а дека бркчиња не ми пораснале јас се бричам целиот имам брадаКако бе брат не му е рано да почне со теретана?На детето уште бркчиња не му пораснале ти во теретана го праќаш,само ќе се набие во теретана,нема да може да се извиши.
Мали,остај теретаната сега,вежбај основни работи,и мој совет ти е теретана здравје накај 17-18 години.![]()
Е за ова си се заебал, друг пат прашувајБрат јас одам во теретана а дека бркчиња не ми пораснале јас се бричам целиот имам брада![]()
Да праша како да стане поп со брадаЕ за ова си се заебал, друг пат прашувај![]()
Што има везе бројот на години ако се развил порано ?Како бе брат не му е рано да почне со теретана?На детето уште бркчиња не му пораснале ти во теретана го праќаш,само ќе се набие во теретана,нема да може да се извиши.