Загатки

• Креатор на темата Креатор на темата ~DaRko
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто девојките си прскаат парфем најмногу на деколтето? :icon_lol:

Тие не биле по вода, во пустината нема вода :) Тие не отишле по вода таткото не умрел :) Абе сеа у куранот кој ке глеа...
1. Не може да му каже (пошто не може да збори).
2. Може да му покаже (ама тоа не е исто што и да му каже)
3. Може и 300 чуда да напрае и пак не може да му каже зашто е нем!
4. Одговорот не е во куранот, туку ова е трик да ве убедат да го прочитате.

ме изнасмеавте ова со температуриве. и само еден кажа дека нема доволно инфо во прашањето. така да одговор ЊАМА, дим да ме њама :)

1. Не може да му каже (пошто не може да збори).
2. Може да му покаже (ама тоа не е исто што и да му каже)
3. Може и 300 чуда да напрае и пак не може да му каже зашто е нем!
4. Одговорот не е во куранот, туку ова е трик да ве убедат да го прочитате.

Јас ја поставив загаткава пред долго време, а пред уште толку подолго ја слушнав на тв во некоја емисија беше. Таму тој шо ја кажа, спомна за куранот. Која била неговата цел појма немам. Иначе по мое мислење ова нема некое логично решение туку од типот ќе го отепа и брат му па ке се сретнат кај господ со татково, така да не си ја мачете џабе глата.

tAcno:)....zagatkava ima poveke efekt ako mu ja postavis na nekoj vo zivo,celosno gi buni:)

пиша дека е лесна ама тотално збунувачка е :) одговорот може да биде или снаа или син......
ако ја поставиш на женско ќе рече снаа, ако ја поставиш на машко ќе рече син

tAcno:)....zagatkava ima poveke efekt ako mu ja postavis na nekoj vo zivo,celosno gi buni:)
ДА, имаш право, и мене во прв мом ме збуни, но си земав фино лепо лиФче и пенкали и си нацртав хахахах(y)
ај кога сме веќе со вакви заебанции, ....
мајка му на марко има три сина. понеделник, вторник и.......?

ДА, имаш право, и мене во прв мом ме збуни, но си земав фино лепо лиФче и пенкали и си нацртав хахахах(y)
ај кога сме веќе со вакви заебанции, ....
мајка му на марко има три сина. понеделник, вторник и.......?
Hehe,a Marko kolku godini ima ?:P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom