- Член од
- 21 декември 2012
- Мислења
- 924
- Поени од реакции
- 452
Се испука? Ти олесни на душата? Или имаш уште?
Ај ја тебе попластично.Еве со што ќе го споредам , за да ти биде појасно и попластично.
Значи пластичен пример (кој и децата, а не па атеистите го разбираат):
- Едно зимско магливо утро станува твојата ќерка , и не можејќи да издржи ти вика: "Татенце, јас сум лезбејка!"
( што мислиш какво зло ќе биде, ако ова ти се случи?)
или ова:
- Едно пролетно сончево попладне, доаѓа твојот син и срамежливо ти вели: " Tато море, јас сум педер!"
( лесно е да дрндаш додека не осетиш на сопствена кожа и додека не ти текне какво зло те снашло).
Бујрум, земај вагата и вагај!
П.С. Ако не е зло, зошто ниеден хомосексуалец не им препорачува на своите деца да го следат во тоа?
Абе вака стојат работите.Прашањето не е кое е поголемо зло, туку дали се зла и двете нешта. Мојот одговор е да!
Незнам зошто прејудицирате споредба на злата. Секако дека има и поголеми од спомнатите. Јас реплицирав од мое верско гледиште на ставот дека хомосексуалноста не е зло, да се разбереме.
Знам дека некој се навредува од она што го пишувам, како што јас се навредувам од нешто што вие го пишувате. Исламот е јасен по ова прашање. Тоа е зло и неприродна работа. Точка!
И пропагирање невиност е противприрода,па пак ја пропагирате.Прашањето не е кое е поголемо зло, туку дали се зла и двете нешта. Мојот одговор е да!
Незнам зошто прејудицирате споредба на злата. Секако дека има и поголеми од спомнатите. Јас реплицирав од мое верско гледиште на ставот дека хомосексуалноста не е зло, да се разбереме.
Знам дека некој се навредува од она што го пишувам, како што јас се навредувам од нешто што вие го пишувате. Исламот е јасен по ова прашање. Тоа е зло и неприродна работа. Точка!
Амин.Абе вака стојат работите.
Атеизмот е јасен по ова прашање - ВИЕ СТЕ ЗЛО. ИСЛАМОТ Е ОПАСНА ВОЕНО ПОЛИТИЌКА ДОКТРИНА КОЈА СЕ НАРЕКУВА СЕБЕ СИ РЕЛИГИЈА САМО ОД НЕЈЗИНИТЕ ПОДАНИЦИ.
.
Абе вака стојат работите.
Атеизмот е јасен по ова прашање - ВИЕ СТЕ ЗЛО. ИСЛАМОТ Е ОПАСНА ВОЕНО ПОЛИТИЌКА ДОКТРИНА КОЈА СЕ НАРЕКУВА РЕЛИГИЈА САМО ОД НЕЈЗИНИТЕ ПОДАНИЦИ.
Според кој тоа Атеизам? Во шаманскиот атеизам не е така.Амин.
Абе да пукнеш од мака!Абе вака стојат работите.
Атеизмот е јасен по ова прашање - ВИЕ СТЕ ЗЛО. ИСЛАМОТ Е ОПАСНА ВОЕНО ПОЛИТИЌКА ДОКТРИНА КОЈА СЕ НАРЕКУВА РЕЛИГИЈА САМО ОД НЕЈЗИНИТЕ ПОДАНИЦИ.
Хриситјанството е јасно по ова прашање - ДЕЛО НА САТАНАТА СТЕ.
И после ве боли кога ве ословуваме како атеистички верници.Амин.
Не треба да означува бе дерење тоа. Од контекстот се гледа, дека е со големи букви за да ти бид епојасно.Абе да пукнеш од мака!
Не знам дали во некоја атеистичка книга стои запишано ама: " Употребата на големи букви во веб комуникацијата означува дерење кон соговорникот!"
Исто како употреба на болдот.Абе да пукнеш од мака!
Не знам дали во некоја атеистичка книга стои запишано ама: " Употребата на големи букви во веб комуникацијата означува дерење кон соговорникот!"
Мене ич не ме боли дали ќе кажеш атеиситчки верник.И после ве боли кога ве ословуваме како атеистички верници.![]()
Tи поставив прашање,ај види го постот #1220.И после ве боли кога ве ословуваме како атеистички верници.![]()
Па нема, оти у шаманскиот атеизам не постои Ислам. Се множи со нула истиот кај шаманите.Според кој тоа Атеизам? Во шаманскиот атеизам не е така.![]()
Културно ти одговарам дека во постот под реден број #1220 нема никакво прашање, туку само констатација!Tи поставив прашање,ај види го постот #1220.
Би било културно да одговориш.
Ок.Културно ти одговарам дека во постот под реден број #1220 нема никакво прашање, туку само констатација!