Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Парична казна за Шкендија 2.500
Парична казна за Тетекс 4.500

Па како така бе :facepalm: 3-0 службено , -3 бода , и парична казна плус , а за овие што палеа знаме , што влегоа на терен , фрлање на пиротехнички средства , само 4.500 и 6 утакмици без публиика , требаше до крајот на сезоната без присуство на публика , едноставно добро кажаа една навивач на Тетекс тука на форум дека се управата ќе одговара за сите нереди , па чим таква мафијашка , местачка екипа има во лигата , не викајте после со Ренова , Турново , Дрита не можеме да одиме напред , не можеме да одиме напред само заради вакви мафијашки екипи што ги водат екипите само заради профит , и што нивните навивачи со помош на други навивачки групи да прават нереди , едноставно не и треба на оваа 1 лига ваква екипа како Тетекс.

Абе бегај таму вие сте нашле да зборите, требаше да истепаат некого па да има причина за казната.

6 меча без публика :pos:

Требаше 9-10 таман и другата сезона да фати казната :pos:

Zasluzeni kazni se ovie. Imase uslovi Shkendija uste porano da se povlece od terenot a ne toa da go pravi posle golot, isto i Teteks zaradi fraerite koi vlegoa da gi provociraat igracite na Shkendija kako i drugite neregularnosti pri organizacijata

Zasluzeni kazni se ovie. Imase uslovi Shkendija uste porano da se povlece od terenot a ne toa da go pravi posle golot, isto i Teteks zaradi fraerite koi vlegoa da gi provociraat igracite na Shkendija kako i drugite neregularnosti pri organizacijata
Заслужена казна? Само да те потсетим. Ниеден од играчите на Шкендија не беше физички нападнат. За разлика од случките кои се дешавале во Тетово на ваши утакмици, каде играчи биле ФИЗИЧКИ напаѓани, а сепак не сте имале казна поголема од три натпревари.
Кога ќе се превземаат исти мерки против сите, тогаш ќе можеш да кажеш која казна е заслужена а која не.

Во споредба со тоа какви казни добивала Шкендија за ТЕПАЊЕ на противнички фудбалери, казнава е екстремно голема.
Никој не беше удрен, а плус Тетекс порано немал вакви проблеми. Вообичаено кога се работело за Албански тимови прво казните биле смешни, па откако случајот се повторувал постојано станувале поригорозни.
Според мене казна од 3 меча максимум требаше да им дадат.
Казната за Шкендија е заслужена и по прописите. Се знае дека ако тимот го напушти теренот а делегатот не гледа никаква причина автоматски мечот се одсземаат бодови на екипата.

Инаку да се вратиме на трансферите.
Дрита претставила пет нови играчи:
Никола трипуновски од Еуромилк, некој Србин Марко Лукиќ,Зејдан Алили од Врапчиште и некои Армир Алими и Бурхан Мустафи.
drita%20novi.jpg

Инаку да се вратиме на трансферите.
Дрита претставила пет нови играчи:
Никола трипуновски од Еуромилк, некој Србин Марко Лукиќ,Зејдан Алили од Врапчиште и некои Армир Алими и Бурхан Мустафи.

Србинот беше на проба во Шкендија во летниот преоден рок не е ништо посебно.
Другиве се второлигашки играчи.

Архивист
Да се префрлиме тука,да не ги вознемируваме другите од фан клуб Вардар.:)

Значи во цел свет се форсираат млади-таленти ко што е Даре,мислам дека не е префорсиран,детето за негови години е машина,кога јачина ја има на тие години стварно реткост...

Само нешто Мрме го шупчи,му изиграва некој менаџер,да не го заебе нешто на крај?

Архивист
Да се префрлиме тука,да не ги вознемируваме другите од фан клуб Вардар.:)

Значи во цел свет се форсираат млади-таленти ко што е Даре,мислам дека не е префорсиран,детето за негови години е машина,кога јачина ја има на тие години стварно реткост...

Само нешто Мрме го шупчи,му изиграва некој менаџер,да не го заебе нешто на крај?
За негови години стварно е одличен само која прегледност на играта ја има. Само уште во дуел игра е слаб,но има време со тек на време ке се подобри. Сега знам дека е Мрме задолжен за неговата евентуална продажба,но колку што сум запознаем сеуште нема некоја конкретна понуда. Се надевам дека нема да избие некоја зафрканција и да пропадне некој трансвер заради некои квази менаџери. Инаку да те прашам Дарко Мицевски кај вас има играно?

За негови години стварно е одличен само која прегледност на играта ја има. Само уште во дуел игра е слаб,но има време со тек на време ке се подобри. Сега знам дека е Мрме задолжен за неговата евентуална продажба,но колку што сум запознаем сеуште нема некоја конкретна понуда. Се надевам дека нема да избие некоја зафрканција и да пропадне некој трансвер заради некои квази менаџери. Инаку да те прашам Дарко Мицевски кај вас има играно?
Познато ми е името Дарко Мицевски,поопширно објасни ми за него,не ми текнува.

Познато ми е името Дарко Мицевски,поопширно објасни ми за него,не ми текнува.
Пред 2 сезони дојде од Србија кај нас игра во средниот ред нема повеќе од 21-22 год, но ретко беше стартер повеќе резерва беше. Сега отиде на позајмица во Тетекс. Пред да оди во Србија има играно во некој наш тим поточно во младинците само не ми текнува дали во Вардар или во некој друг скопски клуб беше.

Пред 2 сезони дојде од Србија кај нас игра во средниот ред нема повеќе од 21-22 год, но ретко беше стартер повеќе резерва беше. Сега отиде на позајмица во Тетекс. Пред да оди во Србија има играно во некој наш тим поточно во младинците само не ми текнува дали во Вардар или во некој друг скопски клуб беше.
Незнам тоа,познато ми е името само.

Сигурно бил од наша школа,кажи еден играч што отишол во странство,а не е наша школа? :icon_mrgr: Од што се многу не ги ни памтиме.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom