- Член од
- 8 јануари 2013
- Мислења
- 16
- Поени од реакции
- 0
ima i takva prikazna mi ja imat kazuvano nastavnici i profesoriKulata vo Piza?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ima i takva prikazna mi ja imat kazuvano nastavnici i profesoriKulata vo Piza?![]()
Не треси зелени бе.ima i takva prikazna mi ja imat kazuvano nastavnici i profesori
ti si vernik? mozam da pretpostavamНе треси зелени бе.
Го гледаш аватарот? Јасен показател дали сум верник или не.ti si vernik? mozam da pretpostavam
ti si vernik? mozam da pretpostavam
ima i takva prikazna mi ja imat kazuvano nastavnici i profesori
Најверојатно,не си ги разбрал добро,можеби не си слушал како што треба или нешто си помешал.Кулата која е спомената во Библијата е всушност кулата во Вавилон,преку која наводно човекот сакал да стигне до небото(до Бог,така верувал во тоа време човекот)ама Бог се исплашил и ја урнал кулата и ги измешал јазиците во светот,за да му отежне на човекот во таа намера,да стигне до Бог.ima i takva prikazna mi ja imat kazuvano nastavnici i profesori
Најверојатно,не си ги разбрал добро,можеби не си слушал како што треба или нешто си помешал.Кулата која е спомената во Библијата е всушност кулата во Вавилон,преку која наводно човекот сакал да стигне до небото(до Бог,така верувал во тоа време човекот)ама Бог се исплашил и ја урнал кулата и ги измешал јазиците во светот,за да му отежне на човекот во таа намера,да стигне до Бог.
Имаш 15 години,тука се сите постари од тебе.Пообразовани се.da. najverojatno taa e.. no i za toa ima kako nastanala krivata kula vo piza
Ти реков јас дека си паметно момче....Имаш 15 години,тука се сите постари од тебе.Пообразовани се.
Им вртиш приказни за кулата во Пиза,што мислиш на какви мислења ќе наидеш од членовите?
А не дај боже Ѓурџиеф да почне да те "ренда",Ѓурџо таков вербален ќотек ни има удрено на сите,јас мислам дека 90% од нас овде треба да го заборавиме подфорумот Религија после такво понижување.
Ѓурџо ќе ме гризе совеста ако не му посочам конструктивни и концизни докази на детево.Ти реков јас дека си паметно момче....
Остави ги овие јавриите атеисти да трескаат глупости...
Ѓурџо ќе ме гризе совеста ако не му посочам конструктивни и концизни докази на детево.
Пробувам да го "разбудам од длабокиот сон" , нели гледаш "заспан" e.
Нешто во твој стил.
Бог да чува и да брани. И вечера е сигурно религиозен поимБрат...добар си ти добар..
Инаку и ти си заспан.....ај прочитај што напиша...ќе ме гризе совеста.
Тој поим е религиозен , присутен кај монотеистичките религии за контрола на масата.
Ти како атеист, не би требало да имаш грижа на совеста..![]()
Абе не се глупирај само...ај објасни го гриза на совеста што значи и од каде доаѓа?Бог да чува и да брани. И вечера е сигурно религиозен поим![]()
Ѓурџо тоа е проблемот.Брат...добар си ти добар..
Инаку и ти си заспан.....ај прочитај што напиша...ќе ме гризе совеста.
Тој поим е религиозен , присутен кај монотеистичките религии за контрола на масата.
Ти како атеист, не би требало да имаш грижа на совеста..![]()