Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хмм .. Верувам Во Вонземјани .. Но Не Верувам дека ги има на нашава планете .. и да ги има .. ние не верувам дека ке дознаеме .. валјда ке бидат чувани во тајна..
За да ја заташкаат работата Американците секогаш велат вонземјаните се криви, а некои други или самите тие Американци не се криви.
За вонземјаните на големо почна да се зборува во времето на Кенедиството, кога Kомунизмот почна да се шири на целата Земја. И сега како да му се објасни на Американскиот народ оваа појава. За ова се криви вонземјаните и почнаа стрипови, филмови да продуцираат Американците како божем вонземјани ја нападнале Земјата и почнале вонземјаните да го шират комунизмот, како божем комунизмот не е својствен за човечкиот род, никогаш го немало со илјадници години на Земјата. И тоа е, кога се нема објаснување за некои работи, почнуваат приказните за вонземјаните. А всушност се се случува од луѓето, а вонземјаните се само завеса за да ги прикријат кривците.
Не верувам дека зависи од земските сили.Цивилизација која успеала да не посети сигурно има понапредната технологија од нас и не е засегната од акциите кои ги заземаат нашиве за да го сокријат нивното постоење.
Така да ако некоја вонземска раса се одлучи да се открие,ќе го сторат тоа.
За вонземјаните на големо почна да се зборува во времето на Кенедиството.
Според тоа што сум истражувал по нетов ако не друго добив некое чувство дека планетава игра некоја посебна улога и дека е дел од поголем план.
Хаха, според кого, според нас, Земјаните?![]()
Пази,не реков дека земјаните се битни.Мислам на планетатаХаха, според кого, според нас, Земјаните?![]()
А што им фали на земјаните , освен што се малку изманипулираниПази,не реков дека земјаните се битни.Мислам на планетата![]()
Mалце поишеА што им фали на земјаните , освен што се малку изманипулирани![]()
a mozda se mnogu mali vonzemalcite pa ne mozeme da gi vidime so golo oko![]()
Не ми се верува дека се микроскопски животни.Ипак по некоја логика би требало да бидат сложени организми.a mozda se mnogu mali vonzemalcite pa ne mozeme da gi vidime so golo oko![]()
a mozda se mnogu mali vonzemalcite pa ne mozeme da gi vidime so golo oko![]()