bobipp
Let's cook!
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 12.096
- Поени од реакции
- 7.308
Арно си рече, кој да те послушаbrazil - argentina 1 rakomet

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Арно си рече, кој да те послушаbrazil - argentina 1 rakomet
2те англиски дербиња тотален промашај.FT: 1:0 @ 3.5 коефициент
Кој рано рани 2 среќи граби, а кој спие до касно, Џон Галт к*р да јаде!!!
Цел ден се нервирам што вчерашните 3500ден од Бангор не станаа 12.000ден
За утре ќе играм:
Јунајтед ГГ1
Сити ГГ1
за 300ден.
--- надополнето: 13 јануари 2013 во 03:16 ---
Предлог синглови за утре, или комбинирајте во тикет како сакате, можни соработки:
Blooming-BolivarТип: 1 (овде дефинитивно има соработка, и досега победувал домаќинот, незнам сезонава како ќе ја почнат)
Brno-ZlinТип: 0-2 гола (последните 4 мечеви завршиле под границата од 2 гола, од кои последните 2 со резултат 0:0. Ја нема во Спорт лајф во билтен, за други обложувалници незнам, доколку најдете нешто повеќе споделете)
Reims-BastiaТип: 1 На последните 4 натпревари меѓу овие 2 екипи победувал домаќинот, најпрвин 2 пати Рем, па последните 2 пати Бастиа. И 2те екипи се над зоната за испаѓање па со победа на домаќинот би се израмниле со ист број на бодови 22 и солидна предност пред последно пласираните 3 екипи
Cagliari-Genoa
Тип: 1
Соработка меѓу овие 2 тима која трае многу години наназад. Погледнете ги само меѓусебните натпревари и ќе сфатите дека буквално на секој натпревар однапред се знаел победникот. И 2те екипи се во опасната зона, но првиот натпревар го доби Џенова со 2:0 така да доколку изиграат џентлменски сега на ред е Каљари
--- надополнето: 13 јануари 2013 во 04:02 ---
Предлог типови за во систем шо јас ќе ги изиграм, ако нешто не излезе не признавам пцовки
Фросиноне 1
Валенсиен Х
Италија Ц2А
Касале 1 (или 7+ на ситно)
Сантарканџело 1
Мелфи Х (Ц2Б)
Земљак ај нека ни се множив и на мене само таа ми остана јас ја имав гг и 3+Ајде уште Барса 3+![]()
Фала земчо ,нека се множатЗемљак ај нека ни се множив и на мене само таа ми остана јас ја имав гг и 3+![]()
Mислиш обратно аргентина - бразил 1 ?
Монако 1
Немат повредени играчи, а за Лавал неможев да најдам страницата не им работи или не ми отвара мене се што ме интересира
Ако најдам до после ќе пишам.
П.С. Дајте нешто "сигурно" од ракомет![]()