Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
гледа ли некој милан бе ? имат шанси или тенко...

Според провизорните хендикепи за утре јас го типувам (во моментов дур не видам официјално се утре) следново:

Алжир-Хрватска 2хен +10.5
Австралија-Унгарија 1хен. +23.5
и исто око ми фаќа Јужна Кореа-Словенија 1хен. +4.5
Не се нешто посебно словенциве а корејциве и те како не се за потценување дури може и да победат.

за нас провизорниот хендикеп за задутре со Исланд вели +4.5
Не ми се верува 5 разлика да изгубиме што знам.. :/

FT: 1:0 @ 3.5 коефициент

Кој рано рани 2 среќи граби, а кој спие до касно, Џон Галт к*р да јаде!!!
Цел ден се нервирам што вчерашните 3500ден од Бангор не станаа 12.000ден

За утре ќе играм:

Јунајтед ГГ1
Сити ГГ1

за 300ден.

за 300ден.

за 300ден.

за 300ден.
--- надополнето: 13 јануари 2013 во 03:16 ---
Предлог синглови за утре, или комбинирајте во тикет како сакате, можни соработки:

Blooming
-
Bolivar
Тип: 1 (овде дефинитивно има соработка, и досега победувал домаќинот, незнам сезонава како ќе ја почнат)

Brno
-
Zlin
Тип: 0-2 гола (последните 4 мечеви завршиле под границата од 2 гола, од кои последните 2 со резултат 0:0. Ја нема во Спорт лајф во билтен, за други обложувалници незнам, доколку најдете нешто повеќе споделете)

Reims
-
Bastia
Тип: 1 На последните 4 натпревари меѓу овие 2 екипи победувал домаќинот, најпрвин 2 пати Рем, па последните 2 пати Бастиа. И 2те екипи се над зоната за испаѓање па со победа на домаќинот би се израмниле со ист број на бодови 22 и солидна предност пред последно пласираните 3 екипи

Cagliari
-
Genoa
Тип: 1
Соработка меѓу овие 2 тима која трае многу години наназад. Погледнете ги само меѓусебните натпревари и ќе сфатите дека буквално на секој натпревар однапред се знаел победникот. И 2те екипи се во опасната зона, но првиот натпревар го доби Џенова со 2:0 така да доколку изиграат џентлменски сега на ред е Каљари
--- надополнето: 13 јануари 2013 во 04:02 ---
Предлог типови за во систем шо јас ќе ги изиграм, ако нешто не излезе не признавам пцовки :)
Фросиноне 1
Валенсиен Х

Италија Ц2А
Касале 1 (или 7+ на ситно)
Сантарканџело 1

Мелфи Х (Ц2Б)
2те англиски дербиња тотален промашај.

4те предлог синглови 3 погодени (освен Reims) ама битно е шо на утакмицава имаше победник, што наговестува дека соработката ќе продолжи со таа разлика што победата ќе им припаѓа на гостинските екипи.

фросиноне погодена
Валенсиен промашена
Касале промашена
Сантарканџело промашена
Мелфи промашена

Доста во зијан влегов денес (заради лакомост, додавајќи ја онаа Висе што гледам сите тука се залетавте по неа) но се "тешам" со тоа што се потврдија 3 дуели кои имаат меѓусебна соработка, а можно е во овој круг да влезат и Фросиноне, значи 4. Утакмициве одат во Ворд документ, во посебен фолдер на десктоп, и истите ќе бидат под постојан скаутинг :)

Може ли некој да ми објасне како се уплаќа хендикеп за на светското ракомет да фатиме некој денар.

Монако 1
Немат повредени играчи, а за Лавал неможев да најдам страницата не им работи или не ми отвара мене се што ме интересира :D
Ако најдам до после ќе пишам.
П.С. Дајте нешто "сигурно" од ракомет :)

Монако 1
Немат повредени играчи, а за Лавал неможев да најдам страницата не им работи или не ми отвара мене се што ме интересира :D
Ако најдам до после ќе пишам.
П.С. Дајте нешто "сигурно" од ракомет :)

Лоша ти е информацијата, Монако има повредени играчи, исто како и кај Лавал, каде што ке го нема стандардниот централен дефанзивец.....
И покрај тоа се очекува победа на Монако, со оглед на тоа дека имаат квалитетна екипа и со победа идат на прво место на табела, а на Раниери му виси столчето по серијата лоши резултати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom