Samurai Jack
Penspinner
Ја ја гледам Македонија во финалето за вас не знам. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто Хансен,Андерсон?Кога Салинас вчера ни опна 8 гола и плус тазе беше тоа.Овие другиве двајца се забораваат веќе со нивните шоуа против нас.Абе ќе ги мачкаме ама да не испадне некој Мухамед откај нив ко што вика ЕлНињо, Хансен, Андерсчо...да не си на чисто со нашиве, вчера Млади Бунтовници голманот чилеански го направија Тиери Омејер.
На Србите вчера од Сека Алексиќ им пуштиле песна.
Абе Кире го имитираатЗашто Хансен,Андерсон?Кога Салинас вчера ни опна 8 гола и плус тазе беше тоа.Овие другиве двајца се забораваат веќе со нивните шоуа против нас.![]()
Така де ко да треба самоојачувачки текстови да се пишуваат дека сме подобри од факинг КАТАР и дека морало да ги добиеме......no shit ебате.Абе како пишувате како Катар да беа 5-то место на Европксото а не ние, нека идат нека си пијат нафта овие таму у Катар, дури и може за денешнава лекција пто ќе ја добиајт да им наплатиме со нафта да пуштат еден танкер гратис.![]()
Не ми се праи Ниче Димовски со изјававаЈа ја гледам Македонија во финалето за вас не знам.![]()