Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Денес класата напаѓач немаше ништо да напрај ама ич, ние не напрајвме шанси првото полувреме шутој од далечина сите, второто на среќа гол кладовме и на крајот 3 топки пуштија во шестнаесетникот.
Маркизио фали мн ама премн покрива мн назад нешто што погба неможи да го понуди а и факт е дека сме надвор од форма
Освен ситуацијата сам со голманот која пак испадна од грешка на одбраната на Парма кога створивме шанса денес ние? 1-2 шанси кои беа далеко од шанси не заебавај. Квајарела е завршена приказна никогаш нема да биди то шо беше .... на жалостkoj ne napraile sansi kvajarela sam so golman u nego sutira u prvo poluvreme, i sekoja ebana topka ja utna kvajarela ni pas ni sut asalen
Освен ситуацијата сам со голманот која пак испадна од грешка на одбраната на Парма кога створивме шанса денес ние? 1-2 шанси кои беа далеко од шанси не заебавај. Квајарела е завршена приказна никогаш нема да биди то шо беше .... на жалост
Во натпреварот со Сампродија имавме предност и играч повек и наш стадион изгубивме цели 3 бода .Во натпреварот со Парма имавме 3 бода ама освоивме само 1 .Од можни 6 ние само 1 што е катастрофа .Имавме срека во минатите неколку утакмици (со исклучок на овие 2) иначе ке беше многу полошо .Келини фали премногу .Кога викав дека е ќе биде тешко гостување ми пишуваа некои оти лесна победа 0-3 и такви глупости. А ако гледаме најреално не ни заслуживме да победиме денеска.Изнервиран сум ептен со ваков пристап Барселона има 16+ во Ла Лига и цело време игра најмотивирано и тепа со по 3-0 4-0, А овие имаа 8 бода разлика и го дрват.Е па сега нека се слика Конте со Падоин.
Каква одбрана бе? Секој шут во гол е гол. Не ми текнува кога последен пат Буфон фатил некоја топка како што на нас ни фаќаат реиндом голмани низ лигава кои играат за четврт бурек и јогурт во мала чашка.
Каква одбрана бе? Секој шут во гол е гол. Не ми текнува кога последен пат Буфон фатил некоја топка како што на нас ни фаќаат реиндом голмани низ лигава кои играат за четврт бурек и јогурт во мала чашка.
pa toa e igrata da se pravi visok presing i da se natera na kiks protivnikot.... ti sto sakas kakvi sansi ocekuvas? i toa 2 100% sansi se dosta nemoze od 6 metra od gol sam so golman da ne dades gol pa daj otkaz