Заборавив дека имаш гадна потреба секогаш да бидеш во право.
Види сега ако имате комплекси од мене што да правам...мислам таа е(има
советувалиште.
А сега ова е Форум и ако дискутираме дајте да дискутираме со ФАКТИ.
Значи имаме објавен Неоданочен ПРОФИТ така??
Да збориме со факти,па еве да ја видите програмата на тие корпорации и видете каде одат парите за истражувања и развој
Ахх бре сукон...за профит на ЦЕЛА ХЕМИСКА индустрија(+фармација башка и пластична хирургија) е доволна употреба на паразити на оризо,пченицата,потоа Чума(лесно се шири-а има региони и во САД каде тешко ќе нае**ат ако им се случи тоа....ете така се прави промет,потоа да видиш како и лекови,вакцини,ма вештачки ѓубриња...абе СЕ...стави прст на глава и види....спореди значи за 5 милијарди евра ќе треба да доплатиш новинари,ДРЖАВИ,институции државни...и.т.н
И гледам таму ве лажат за ОРИОН конспираси:pos2::pos2:
Абе знаете ли вие дека секоја 3 ракета на НАСА Експлодираше,или беше ФЕИЛ и тоа и после слетувањето на месечината.(посебно обрнете внимание на програмот за шпиунирање на СССР-кој во очај(од феилс со ракетите) америте Фрлале "временски"
Балони со надеж дека ќе снимат нешто во СССР и дека ќе го најдат БАШ ИСТИОТ БАЛОН(ами ако го најде друг???!!? во друга држава...сликите)...понатаму испадна Розвел и ТУРИЗМОТ!!!
Е сега после овој феил беше ангажиран дури и Полароид,рајтеон,боинг и низа други корпорации и конечно се решија првен да направат соодветен Апарат кој во вселената на ТИЕ УСЛОВИ и во ДВИЖЕЊЕ ќе слика прецизно и да УСПЕЈАА но понатаму сателитот паѓаше на земјата (и мориња)и....нормално те ти НВО,оти оригиналниот план беше Сателитот со сликите да биде фатен од авион Во ВОЗДУХ...што е многууу тешко(баш тие години)...е и вака така паралелно со АПОЛО
едвај успејаа и да шпиунираат(инаку ако беа 100% Успешни
ЧУМУ го развиваа У-2)...и сега некој со слики и ВИДЕА ми вели дека Америте ПОВТОРНО оделе на месечината да ја чистат од ПАЗИ ЛЕТАЛА(кај ги носеле...имаат топилница на месечината)...значи ОБЈЕКТИ со поголеми димензии...мислам....СМЕШНО е да веруваш во ова,нарочито дека се случувало тие години....
А па Б-2 на плазма погон(а и мешаат атомски гледам)...абе кој бе верува дека 40 години ЛЕТА летало како Б-2 истото го јонизира гасот и добива ПЛАЗМА(тоа е плазма-4 та состојба на материјата) и
Притоа има Нуклеарен реактор(има таков авион и тоа одамна..ама не може бре луѓе тешки материјали треба,башка и радијација!!).. и ПОСТИГНУВАЛО брзини над 10 мах(без да се наруши структуралниот интегритет...
па даај ве молам) абе на таа брзина Б-2 ќе се распадне бре...и тоа на парчиња...
Уствари еве ви пример...со Ф-15 како одненадеж...
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Ама
[/URL][/IMG]
И натаму
[/URL][/IMG]
Јасно е..
[/URL][/IMG]
појасно
[/URL][/IMG]
Добро е што пилотот преживеа...стиснал EJECT мавреме
[/URL][/IMG]
И СЕГА гледајте што се случува на денешнава технологија со користење на НОВИ материјали,електроника...абе се...
И мене еден г-ин преку видео ми вели лета со брзина од 10 Мах овакво летало баш 40 ГОДИНИ....
И тоа без проблем....ццц ма не верувавам брее....не сум ТОРКО!!!!
10 мах...е брзина Која тешко да дозволи маневрабилност(под претпоставка дека нема да се распадне леталото..)...
Само балистичка ракета си е ОК и од 4-8 мах...ама нагоре тешко маневрирање..и тоа
ракета повторувам!!
Еве зашто не ни идат во посета... се плашат од ликови како зоте. Замисли се симнуваат на земјата, а зоте ги каменува зашто мисли дека се демони.
Зоте мислам дека грешиии многууу...мислам и темата ја грешил....