Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ни Арго ни Ле Миз ги нема на ThePirateBay..![]()
Skriner / dvd, ne mi menuva mnogu na laptop. Zboruvam za onie for-awards-consideration skrineri, ne za snimki od proektor i slicno. So pristojno ozvucuvanje, laptopot mi vrsi rabota.Шо ви е со скринериве во последно? Ај за Интериста знам, стар скринерџија е, ама RocknRolla, wot, Anon?
СОЗЕМЕТЕ СЕ!
Го има и на Piratebay, незнам Dragonsky кај глеал, watchable e, али преводот смета.го има Арго на замунда, ама кажав со каков квалитет..![]()
Skriner / dvd, ne mi menuva mnogu na laptop. Zboruvam za onie for-awards-consideration skrineri, ne za snimki od proektor i slicno. So pristojno ozvucuvanje, laptopot mi vrsi rabota.
Se razbira, za hobitot, life of pi, les miz... Odam vo kino, nema teorija da gledam takov film na laptop. Bi odel i za drugite, no ne moze sekoj den da se odi vo kino a i nema se tamu...
Нема веза, шо вика Ио на лаптоп го гледам. И јас не сакам многу да гледам филмови на скринери, ама скринерот за Арго се гледа без проблем, е сега тоа тајванско-јапонскиот субтајтл шо е залепен е малку напорен низ филмот ама се трпи некако. Линколн сликата беше исто добра, а таму и немаше превод залепено што значи таман си беше.Вие шо глеате на скринери, барем изрежете ги после 3 филма на 1 двд и шиткајте ги на пазарче за 50че.
Со парите после можете да си купите наочари или да го ублажите очоболот од гледањето на скринер.
Профит?
без навреди, секако не ми е тоа намерата.
ја не глеам скринери ја само известувамШо ви е со скринериве во последно? Ај за Интериста знам, стар скринерџија е, ама RocknRolla, wot, Anon?
СОЗЕМЕТЕ СЕ!
нема шанси да проверувам, најверојатно немаш грешкаАко имам грешки Анон ќе ме поправи, зелените значи би требало да може да ги гледаме на блуреј снимка пред оскарите, за овие без датум чекаме изненадување.
Да го подобјаснам цепидлачењево, иако не би го нарекол така.
Би направил аналогија со музика. Замисли да слушаш некоја добра песна на радио кај комшијата оддалечен 50 метри од тебе или дома ти на пристојни звучници со добар квалитет. Истата песна е, ама не е истата.
Плус то не ми е пасија да гледам некој филм пред другиве или специјално за оскари. Ако уживам, ќе уживам за мене.