Samsung Galaxy S III или iPhone 5?

• Креатор на темата Креатор на темата Prilep4an4e
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.gsmarena.com/zte_grand_s-5240.php
Ако е ЗТЕ го јади 5ката за поручек, 1.7 квад, тек С4 каков аперкат ќе му мавни на јаболкцето
Уште какви ли не глупости ќе прочитам во темава, сега и ZTE е подобро од Aplle :pos:
Вака размислуваат само тие што неможат да си дозволат iPhone :D

Haha, go on please? :)

Муабетот ми е, има уште полирање на оперативниот систем.Телефоните како телефони се врв, посебно HTC 8X.
Некако не ми лежи целиот тој tile систем што го форсираат Мајкрософт.
--- надополнето: 10 јануари 2013 во 01:32 ---
Уште какви ли не глупости ќе прочитам во темава, сега и ZTE е подобро од Aplle :pos:

ZTE и Huawei не се заебанција, допрва ќе слушаш за нив.

Чупе, тие кинески гиганти имаат модели и од по 350-450$ и држат огромен пазар, мада ти ги следиш шминкерскиве телефони то е то

Муабетот ми е, има уште полирање на оперативниот систем.Телефоните како телефони се врв, посебно HTC 8X.
Некако не ми лежи целиот тој tile систем што го форсираат Мајкрософт.
--- надополнето: 10 јануари 2013 во 01:32 ---

ZTE и Huawei не се заебанција, допрва ќе слушаш за нив.

Колку време си користел WP?

според мене на ајфонот му е набилдана цена и добра сума од парите идат само затоа што е епл односно брендот се плаќа.... мразам такви набилдани компании и фирми - јес да се со голем рејтинг и углед ама билдање цена за таква ствар неиде.... поише сум за самсунг...

Колку време си користел WP?

Спорадично и не многу долго време, ама имав чувство како да ме кочи оперативниот систем.Можеби е навика затоа што користам Андроид ИЦС, ама сепак мислам дека Мајкрософт сакаат корисникот да се прилагоди на нивниот систем, а не обратно.

Не, не. Не алудирав на ништо, најмалку на Ајфон. Чисто информативно прашував.

Него, ми го фалеа и овој Нексус што ти го пишуваш овде. Едино шо ми смета е LG. Некако не ги свиѓам... како марка.

Ти шо ќе речеш за него? Бољи од HTC ONE X и Samsung Galaxy S3? Мани? Предности?

Јас се извинувам на сите за офтопикот...
Тој што го пишува кај мене е галакси нексус од самсунг, претходниот нексус, не е овој од ЛГ.
Тоа што е од ЛГ нема никаква врска, бидејќи е нексус, ЛГ нема врска со апдејтите, апдејтите ги добива од гугл. Телефонот е гром, од перформанси до изработка. Јас лично да сум на местото на авторот на темава не би зел ни с3, а уште помалку ајфон туку би го почекал нексус 4 да стигне кај нас.

:facepalm: :facepalm: уште кога ќе го видиш никот се ти е јасно...

Sent from my Nexus

Тој што го пишува кај мене е галакси нексус од самсунг, претходниот нексус, не е овој од ЛГ.
Тоа што е од ЛГ нема никаква врска, бидејќи е нексус, ЛГ нема врска со апдејтите, апдејтите ги добива од гугл. Телефонот е гром, од перформанси до изработка. Јас лично да сум на местото на авторот на темава не би зел ни с3, а уште помалку ајфон туку би го почекал нексус 4 да стигне кај нас.
.

Sent from my Nexus

И јас би играл на Нексус 4, ама незнам што е финтата со Гугл и ЛЏ.Тука во УК е 200 фунти, то ест џабе, ама го НЕМА, СВЕ е распродадено, на плејсторот се распродава за 5мин.
Дали намерно креваат некаква фама за Нексус 5 или пак ги згрешиле проценките, навистина незнам.

Спорадично и не многу долго време, ама имав чувство како да ме кочи оперативниот систем.Можеби е навика затоа што користам Андроид ИЦС, ама сепак мислам дека Мајкрософт сакаат корисникот да се прилагоди на нивниот систем, а не обратно.

:), добро треба малку време додека се навикнеш. Али откако ќе се навикнеш, се ти иде природно. Апликациите ги пратат метро guideline-ите па безразлика што си спуштил веднаш знаеш што каде се наоѓа и слично. Башка, не ти треба high-end Windows Phone (над 25 илјади денари) за да лизга. Скоро сите ефтини андроиди и повеќето од средната класа, сецкаат (зборувам за сток FW, а не custom ROM).

Малку оф топик фативме, али убаво би било во салон да го земиш в рака и HTC 8X от, пред да се одлучиш за S3 или iPhone5.

:), добро треба малку време додека се навикнеш. Али откако ќе се навикнеш, се ти иде природно. Апликациите ги пратат метро guideline-ите па безразлика што си спуштил веднаш знаеш што каде се наоѓа и слично. Башка, не ти треба high-end Windows Phone (над 25 илјади денари) за да лизга. Скоро сите ефтини андроиди и повеќето од средната класа, сецкаат (зборувам за сток FW, а не custom ROM).

Малку оф топик фативме, али убаво би било во салон да го земиш в рака и HTC 8X от, пред да се одлучиш за S3 или iPhone5.

За HTC 8X немам зборови, го користев кратко време и можам да кажам дека ми е еден од омилените телефони дефинитивно.Уште само да имаше Андроид. :rolleyes:

И јас би играл на Нексус 4, ама незнам што е финтата со Гугл и ЛЏ.Тука во УК е 200 фунти, то ест џабе, ама го НЕМА, СВЕ е распродадено, на плејсторот се распродава за 5мин.
Дали намерно креваат некаква фама за Нексус 5 или пак ги згрешиле проценките, навистина незнам.
Не е никаква грешка во проценки :)
На плеј стор се продава нешто како субвенциониран од гугл, и затоа се продава по таа цена од 300-350 долари што е речиси џабе за таков телефон. Ама многу тешко се начекува за да го купиш, во прашање се минути кога од фул сток го снемува целосно од лагер :)

Sent from my Nexus

Него, ми го фалеа и овој Нексус што ти го пишуваш овде. Едино шо ми смета е LG. Некако не ги свиѓам... како марка.
Мое лично мислење е дека Нексус 4 е подобар од One X, а се јаде со S3. Nexus е сепак телефон на Google и истиот игра голема улога при решавање на дизајн и перформанси. Одличен телефон е Нексусот, батали тоа што е од LG.
--- надополнето: 10 јануари 2013 во 11:01 ---
Ама многу тешко се начекува за да го купиш, во прашање се минути кога од фул сток го снемува целосно од лагер
Абе ќе го начекам на лагер па што сака нека биде. Скоро ќе ми доаѓа другаров од Америките, па ваљда ќе се усреќам.

А од прилика кога ќе дојде кај нас ? ... оти не се брзам јас , договорот ќе го продолжувам по 2 месеци некаде ... :) И дај некој линк кај можи да го разгледам :) ...

Колку време помина од S3 и HTC ONE X како се излезени? Коа ќе искача... ај да го наречам „следното големо нешто“ од овие фирми? Или ај немора од овие... од било кој. Нешто подобро од HTC ONE X и Samsung Galaxy S3 ?

Има One X+ со Tegra 3 четиријадрен процесор:
http://www.gsmarena.com/htc_one_x+-4976.php

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom