Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе...таман работа ја да се закачам...озбилен сум...сите ќе имаа поголем мотив да навиваат...ќе дадеа поголема подршка за тимот...и одма ќе се осетеше тоа и во играта на миланЦцц, уште ли ќе се закачаш![]()
Епа ај ако не, нареден пат, или ако доаѓам ќе дојдам со +5, или ич не доаѓамНе бе...таман работа ја да се закачам...озбилен сум...сите ќе имаа поголем мотив да навиваат...ќе дадеа поголема подршка за тимот...и одма ќе се осетеше тоа и во играта на милан![]()
види ја сеа...зашо вака ми ги вртиш зборовите.....Епа ај ако не, нареден пат, или ако доаѓам ќе дојдам со +5, или ич не доаѓам![]()
Сакате и со Интер ќе се собереме, знам едно место ја, Модано, фино е за глеање фудбал... Сами ќе бидеме само росонери, услуга топ, плус вруќо е ...
ej колку е топло само таму....абе мерак да ти е у место да седиш...башка какви келнерки има мерак да ти е да ги гледаш....Сакате и со Интер ќе се собереме, знам едно место ја, Модано, фино е за глеање фудбал... Сами ќе бидеме само росонери, услуга топ, плус вруќо е ...
на Боатенг сезонава најдобра утакмица му беше вчера![]()
Сакате и со Интер ќе се собереме, знам едно место ја, Модано, фино е за глеање фудбал... Сами ќе бидеме само росонери, услуга топ, плус вруќо е ...